Deținerea de sisteme care să sporească securitatea angajaților, precum și a spațiului în care aceștia își desfășoară activitatea, nu mai reprezintă elemente fără însemnătate sau care pot fi trecute cu vederea. Sistemele de securitate sunt absolut necesare pentru a minimiza pierderile care pot fi cauzate atât în cazul unui incendiu, cât și în situațiile nedorite de intrare prin efracție. Sistemele de securitate pe care echipa noastră le propune oferă flexibilitate și vă permit să aveți control în timp real asupra evenimentelor nedorite, fiind soluții adaptate pentru compania dumneavoastră.

Portofoliul larg de soluții pentru securitate electronică și securitate la incendiu ne-a permis să dezvoltăm sisteme complexe pentru siguranța spațiilor de mari dimensiuni din mediul industrial, precum și pentru infrastructuri critice, aeroporturi, spitale, universități, centre comerciale și clădiri office. Deținem autorizările și licențele necesare pentru proiectarea, instalarea și întreținerea tuturor soluțiilor pe care le propunem clienților noștri. Cei peste 10 ani de experiență bazată pe un parteneriat comun alături de clienți, consultanți, organisme oficiale și autorități reprezintă dovada încrederii în know-how-ul și calitatea serviciilor oferite. Astăzi, echipa onDETECT proiectează, instalează și întreține sisteme pentru industria de securitate la nivel național.

Trainingurile la care participă constant membrii echipei onDETECT sunt susținute de cei mai importanți producători de soluții din domeniu, cu care avem stabilite parteneriate pentru a vă asigura de alegerea celor mai potrivite sisteme de securitate, instalate corespunzător, care să funcționeze la capacitate optimă și de mentenanța cărora ne ocupăm în mod direct. Astfel, durata de viață a echipamentelor va fi cea menționată de producător, iar eventualele defecțiuni vor fi prevenite.