Prisma Matrix

Prisma Matrix digitalizeaza comunicarea cu angajatii

Prisma Matrix este un software ce permite companiilor cu un număr mare de angajați sau cu angajați care nu au acces la PC și e-mail să asigure în timp real accesul lor la informații și să le ofere posibilitatea de a face solicitări de emitere diverse tipuri de documente prin intermediul sistemului digital signage interactiv.

Prisma Matrix – Digitalizare procese HR

> Eficientizarea și îmbunătățirea relației dintre angajați și departamentul de resurse umane (HR). Se reduce mult din timpul de așteptare la HR pentru a obține o adeverință sau orice alt act.

> Creșterea timpului de răspuns și eficientizarea operațiunilor. Info pointul dispus cu touchscreen și scanner permite angajaților posibilitatea de a-și verifica zilele de concediu, de a redacta și înainta adeverințe de învoire, de a solicita diverse documente și informații.

prisma matrix digitalizare procese HR

> Oferă angajaților fără laptop / PC acces secvențial la informații și fișiere existente în rețeaua internă și la alte aplicații online.

> Partajarea Display-ului pe zone de interes cu informații pentru fiecare angajat în funcție de departamentul din care face parte.

> Ușor de utilizat de către angajații cu un nivel de cunoștințe IT limitate.

Administrare solicitări angajați:

Utilizatorul prin introducerea datelor de identificare sau scanare badge vor putea să vizualizeze informații de interes personal și să facă solicitări către diverse departamente.

> Disponibilitate zile de concediu.

> Vizualizare rezultate individuale. Permite angajaților să-și vizualizeze ușor și covenabil rezultate specifice – pe departament, individual, echipă, fabrică.

> Ușurință și flexibilitate mărită pentru obținerea și emiterea de învoiri, zile libere – concedii, diverse adeverințe pentru diferite nevoi (primărie, spital, școala, etc.)

Digital signage

  • Mențineți angajații informați afișând campanii de siguranță și informații de instruire.
  • Sporiți eficiența și motivați angajații oferind informații, statistici de producție și KPI. Afișați gradul de realizare a targetelor din volumul de muncă setat, evoluția lucrului pe fiecare zi, informări evenimente, cronometre, leaduri generate, alarme, notificări etc.
  • Facilitați interacțiunea angajaților cu informații de interes dedicate. Aceștia prin intermediul ecranelor touchscreen pot selecta, deschide, căuta și vizualiza diverse tipuri de fișiere specifice departamentelor din care fac parte.
  • Informații de interes general precum: angajatul săptămânii, produsul lunii, nivelul de îndeplinire a obiectivelor versus cel propus etc.
  • Licență soft
  • Carcasă Inox satinat
  • Profil decorativ aluminiu
  • Ecran touch 32 inch (poate fi dotat cu 2 monitoare touchscreen spate în spate)
  • Alimentare TV, HDMI, USB Touch
  • Personalizări în funcție de specificul de business al companiei