Pentru majoritatea clienților noștri, gestionarea infrastructurii IT reprezintă o parte esențială a operațiunilor, aceasta susținându-le întreaga activitate. Pentru a vă putea concentra pe obiectivele afacerii dumneavoastră, divizia IT a companiei Quartz Matrix – NORSIT – oferă o suită completă de soluții și servicii IT, de la consultanță în proiectare și securitate cibernetică până la implementare, administrare și mentenanța sistemelor informatice.

Avem un avantaj substanțial pentru clienții noștri. Quartz Matrix are acorduri de parteneriat cu majoritatea companiilor de top din IT, deopotrivă furnizori și distribuitori. Profitând de accesul direct la liderii din industria IT, suntem la curent cu tehnologiile de ultimă generație pentru a oferi cele mai recente soluții la provocările IT. Acordurile cu partenerii noștri furnizori ne permit să oferim prețuri extrem de competitive atât pe soluții hardware, cât și pe cele software. Totodată, putem apela în orice moment la expertiza acestora în proiectarea și implementarea soluțiilor.

Deoarece realizăm faptul că valoarea și costul unei soluții IT pe durata de viață utilă reprezintă mult mai mult decât achiziția inițială de hardware și software, recomandăm întotdeauna o abordare omogenă a managementului ciclului de viață al soluției, prin care oferim posibilitatea semnării unui acord de servicii de gestionare a soluției IT. În urma acestui contract, echipa Quartz Matrix vă poate furniza servicii IT diverse: dezvoltare și inginerie hardware și software, asistență, întreținere și administrare, actualizări și configurări ale soluțiilor IT furnizate, monitorizare, backup & restore. Prin preluarea responsabilității pentru funcționarea cu succes a soluțiilor IT pe perioada contractului, permitem astfel clienților noștri să se concentreze asupra activităților care îi vizează în mod direct.