Avem soluții care vă ajută să faceți față cerințelor energetice de astăzi și de mâine. Cererea la nivel național pe piața energiei continuă să crească, piețele în curs de dezvoltare consumând energie la fel de repede pe cât aceasta este produsă.

Majoritatea clienților noștri din întreaga Românie încearcă să atingă obiectivele de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, stimulând investițiile în surse regenerabile de energie, precum și în sisteme de transport și distribuție pentru aceasta.

Quartz Matrix este un partener preferat pentru companii de energie electrică și de utilități din România, precum și pentru companii private și instituții publice. Soluțiile noastre răspund la prioritățile lor pentru proiecte energetice rentabile, eficiente și de înaltă calitate. Inginerii noștri cu experiență vă pot ajuta să planificați, să prognozați, să extindeți, să diversificați, să externalizați și să reduceți costurile.

Înțelegerea temeinică a mediului de reglementare în care operează clienții noștri înseamnă că îi putem ajuta să planifice pe termen lung soluții potrivite nevoilor și priorităților lor de afaceri. De asemenea, avem experiența, acoperirea geografică și abilitățile tehnice pentru a ajuta clienții să își extindă punctele de lucru, să monitorizeze online ce se întâmplă în cadrul acestora, să îmbunătățească măsurile de siguranță, să reducă costurile operaționale, să recomande planuri de recuperare a informațiilor în caz de dezastre și să implementeze programe de eficiență energetică.

Printre clienții noștri se regăsesc producătorii și distribuitorii de utilități pentru gaze și electricitate, municipalități, rafinării, mine și exploatări miniere, regii de apă și salubritate, companii care exploatează petrol și gaze și multe altele.