Digitalizarea pune productivitatea pe repede înainte. Astfel, avantajul competitiv pe care manufacturingul / industria prelucrătoare îl va avea mâine începe chiar de astăzi. Industria prelucrătoare reprezintă un trendsetter în ceea ce privește schimbările tehnologice, evoluând într-un ritm alert și fiind un motor al noii ere a digitalizării, care ajută manufacturingul să transforme mai rapid și mai eficient ideile în produse de succes. Digitalizarea poate fi mai ușoară decât pare – suntem aici pentru a vă ajuta în transformarea digitală, oricare ar fi domeniul de activitate: prelucrare metale, componente auto, electrice, electronice, electrocasnice, materiale de construcții, lacuri și vopsele, sticlă, mase plastice, hârtie, carton, mobilă, confecții, textile, încălțăminte, medicamente, farmaceutice, șantiere navale, chimie, siderurgie și așa mai departe.

Quartz Matrix oferă soluții viabile, consultanță și asistență tehnică pentru a face industria prelucrătoare / manufacturing una mai competitivă. Realizăm acest lucru prin intermediul echipei noastre dedicate de specialiști în domeniul industrial. Specialiștii noștri au ani de experiență în industria privată, punând în aplicare cele mai bune practici în proiecte de mare anvergură la nivel național. Avem soluții variate pentru companiile care activează în industria prelucrătoare / manufacturing: sisteme de securitate, echipamente de eficiență energetică, soluții IT, sisteme software, precum și servicii pentru întregul ciclul de viață al echipamentelor și utilajelor – instalare, transport, punere în funcțiune, configurare, administrare, suport tehnic, mentenanță sau service.

Obiectivele soluțiilor noastre sunt reprezentate de rezultate cât mai bune pentru afacerea ta. Impactul colaborării noastre este măsurat frecvent și, în mod constant, obținem ratinguri ridicate de satisfacție de la clienții noștri.