Imaginați-vă construcții pentru viitor proiectate cu tehnologia disponibilă chiar astăzi. Prin iluminare inteligentă și automată, climatizare de precizie, electroalimentare, detecția mișcărilor, eficiență energetică și o securitate sporită, totul devine mai ușor ca oricând. Cu soluții digitale, orice poate fi controlat de la distanță, oferindu-vă un control complet oriunde v-ați afla și ori de câte ori aveți nevoie. 

Proiectele de construcții sunt din ce în ce mai complexe, necesitând o abordare pe deplin colaborativă. Pentru a obține cele mai bune rezultate, clienții caută ingineri care sunt creativi și practici în același timp. Fie că un proiect este mare sau mic, o construcție nouă, o reabilitare, modernizare sau consolidare, Quartz Matrix se concentrează pe succesul clienților și pe dezvoltarea de soluții pentru construcții cu valoare durabilă. 

Capacitatea noastră de a furniza oricare dintre serviciile profesionale necesare atât separat, cât și în cadrul unui singur contract – de la proiectare până la implementare și project management – reprezintă un avantaj extraordinar pentru dezvoltatori imobiliari și antreprenori. Oferim astfel un proces mai bine coordonat și mai eficient de la început până la final.