DigiTrafic este un sistem complet de tip people counter, care integrează echipamente și software, fiind capabil să contorizeze cu o acuratețe de peste 96% numărul persoanelor aflate într-un anumit moment într-un spațiu supus monitorizării. Aceste analize fundamentate statistic sunt grupate în rapoarte detaliate legate de traficul de persoane dintr-o locație, rata de conversie, cost vizitator, număr bonuri și alte date ale campaniilor de marketing, constituind astfel instrumente esențiale în activitatea managementului modern.

Sistemul pentru contorizarea fluxului de persoane poate fi instalat în diverse locații: magazin, aeroport, supermarket, mall, cazino, sală de evenimente, parc de distracții, muzeu, sală de sport, bibliotecă, mijloc de transport public, hotel, spital, restaurant, bar, stație de benzinărie, bancă etc.

Vă interesează DigiTrafic, dar deja utilizați un alt dispozitiv de numărare a persoanelor? Nicio problemă! Indiferent de marca dumneavoastră existentă, vă vom ajuta să vă actualizați sistemul de raportare trecând la DigiTrafic. Echipa noastră de cercetare-dezvoltare asigură un grad mare de personalizare pentru soluțiile oferite prin adaptarea sistemelor hardware și software la nevoile speciale ale clientului.

DigiTrafic a fost dezvoltat în anul 2004, iar ultima versiune a fost actualizată în 2018, fiind utilizată de numeroși clienți:

eMag – Dante Internațional

Altex România

Intersport România

Magnolia Shipping Center

CCC Shoes & Bags

Tommy Hilfiger

Five Holding

Centru Comercial Central Cluj

Iris Titan Shopping Center