Dezvoltarea infrastructurii aeroporturilor de pe tot globul se află pe o curbă ascendentă rapidă, ca urmare a creșterii cererii de transport aerian intern și internațional. România nu există o excepție. Compania Quartz Matrix își propune să transforme fiecare călătorie aeriană într-una plăcută încă din momentul în care pasagerii sosesc în aeroport.

Suita noastră integrată de soluții și servicii pentru aeroporturi vă permite să le oferiți pasagerilor o experiență sigură și relaxantă prin gestionarea operațiunilor de zbor și fluxului de pasageri într-un mod extrem de bine organizat. Putem oferi o suită de soluții și servicii pentru aeroporturi, de la sisteme de securitate electronică și în caz de incendiu până soluții software și servicii de mentenanță, toate scalabile pentru a răspunde cerințelor aeroporturilor indiferent de dimensiunile acestora. Soluțiile propuse de noi respectă toate cerințele autorităților aeronautice și ale agențiilor de reglementare.

De ce să nu aruncați o privire la lista noastră completă de soluții și servicii integrate în care să descoperiți cum ar putea beneficia aeroportul dumneavoastră de un nivel îmbunătățit de servicii și productivitate ridicată?