Quartz Matrix este o companie cu angajați pasionați de educație și dezvoltare. Scopul care ne motivează în tot ceea ce facem este să le oferim studenților de astăzi un mediu propice pentru a începe drumul către o carieră de succes în profesiile pe care și le doresc, iar profesorilor din universități le punem la dispoziție soluții pentru a-și adapta modul de predare la cerințele actuale.

Cum realizăm acest lucru? Ne asigurăm că instituțiile de învățământ superior sunt echipate cu cele mai potrivite sisteme de securitate, cele mai performante soluții de videoproiecție, precum și cele mai noi tehnologii pentru procesul de predare-învățare (table inteligente și display-uri interactive) și metode alternative de evaluare, astfel încât să se poată concentra pe rolul de a-i ghida în mod eficient pe studenți să devină experții de mâine în domeniul dorit.

Cu o experiență de peste 10 de ani în colaborarea cu instituții din învățământul superior, Quartz Matrix oferă soluții și servicii pentru toate departamentele din facultăți, universități, institute de cercetare și proiectare, centre de instruire pentru adulți sau ministere dedicate învățământului.