Într-o lume în continuă evoluție care se confruntă cu resurse limitate, nevoi în creștere și amenințări la scară largă, grădinițele, școlile și liceele nu ar trebui să fie uitate în eforturile pentru căutarea siguranței, tehnologiei și sprijinului financiar.

De peste 10 ani, echipa Quartz Matrix identifică și abordează în mod holistic nevoile unice ale fiecărei școli pentru a le oferi cele mai potrivite soluții pentru educație digitală și învățământ interactiv (softuri educaționale, table inteligente, display-uri interactive) sisteme de securitate și servicii de mentenanță și service pentru echipamente.

Dezvoltând metodele tradiționale prin introducerea tehnologiilor interactive și punând accentul pe inovație și parteneriate puternice, soluțiile de educație digitală pentru învățământul preuniversitar creează noi modalități prin care elevii de astăzi să devină reprezentanți marcanți pentru România de mâine. Scopul nostru este să furnizăm echipamente, soluții software și servicii prin care să poată fi obținute, în mod constant, performanțe excepționale.