Sistemul software Keep the Machine Running – KMR IoT – a fost dezvoltat în anul 2016 de compania Quartz Matrix și actualizat în 2018 pentru a răspunde cerințelor companiilor care vor să realizeze într-un mod foarte bine organizat și util managementul mentenanței utilajelor și echipamentelor. Este o soluție flexibilă, ușor de implementat și simplu de utilizat atât de către managerii de mentenanță, cât și de inginerii și tehnicienii de mentenanță. KMR integrează tehnologii IoT (Internet of Things), punând accent pe partea de preluare automată de la echipamente / utilaje a informațiilor utile pentru managementul mentenanței: timp de funcționare, vibrații, temperatură, nivel, debit și concentrație.

KMR este utilizat cu succes

Aqua Carpatica – Carpathian Springs 

SWARCO Traffic Romania

Panovia Prod

Tehnoplus Medical

Elpreco – CRH Group 

Academia Forțelor Terestre – Sibiu 

Lidas – Tulcea

Comelf Uzinsider Group – Bistrița

Etnis Vaillant Partner – Iași

Artifex – Focșani

Sameday

Bega Turism – Timișoara

Carpat Instal – Cluj-Napoca

MENTENANȚĂ PREVENTIVĂ | MENTENANȚĂ PREDICTIVĂ | MENTENANȚĂ CORECTIVĂ

Cu sistemul KMR, personalizat pentru toate tipurile de management mentenanță, accentul va fi pus pe prevenire și predictibilitate, însă vor fi tratate cu importanță și intervențiile corective.

POTRIVIT PENTRU

Producători industriali, spitale, policlinici, clădiri de birouri, firme de curierat, administrație, universități, școli etc.