Când răspundeți prin serviciile oferite nevoilor unei comunități, fie că este la nivel local, regional sau național, operați la o scară pe care majoritatea persoanelor nu o percep la standardul real. Sectorul privat utilizează procese diferite, însă publicul compară modul în care interacționează cu instituțiile publice cu abordarea companiilor private, experiența ultimei achiziții online sau interacțiunea avută pe rețelele sociale și se întreabă de ce trebuie să fie atât de diferită. Probabil că este necesar să fie diferită, însă există oportunitatea de a o transforma într-o abordare mai prietenoasă și orientată către cetățeni.

În mod similar utilizării acestora în domeniul privat, datele și informațiile pe care administrația publică trebuie să le gestioneze sunt diverse, incluzând o varietate de conținuturi nestructurate de text, fișiere video, fotografii, precum și volume mari de date structurate.

Quartz Matrix are o experiență vastă în colaborarea cu autoritățile locale și guvernamentale cu scopul de a îmbunătăți capacitatea de a gestiona complexitatea informațiilor, precum și capacitatea de a le pune la dispoziție pentru a-i servi mai bine și pentru a proteja datele cetățenilor.

Punem la dispoziție soluții și servicii care să eficientizeze activitatea în primării, consilii locale, prefecturi, consilii județene, ministere sau agenții guvernamentale.