Cine suntem?
La Quartz Matrix construim viitorul împreună. Zi de zi. Pas cu pas.
Fondată în 1994

Peste 3500

de proiecte de anvergură implementate în toată România

109

Angajati

Prezenți în Iași și în toată România

5 direcții de business

19 autorizări și licențe de funcționare

Peste 1500 de soluții Business-to-Business create

92 de servicii Business-to-Business oferite

183 de parteneriate încheiate

Quartz Matrix este o companie românească de tehnologie și inginerie prezentă de 30 de ani pe piața Business-to-Business din România. Compania Quartz Matrix răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente fie că este vorba despre domeniul IT, cloud, electric, electronic, educațional, al securității la incendiu, al dezvoltării software sau al mentenanței. Din aceste motive, parteneriatele încheiate de Quartz Matrix sunt mereu de lungă durată și se bazează pe încredere și respectarea minuțioasă a contractelor încheiate.

Fiind prezentă cu soluții și servicii de tip Business-to-Business la nivel național, Quartz Matrix urmărește permanent ca performanțele sale să se reflecte în succesul clienților și partenerilor săi. Compania investește permanent în cercetare-dezvoltare, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte și să se reflecte direct în creșterea productivității.

Gândindu-se constant la soluții de viitor viabile, Quartz Matrix implementează de peste 10 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată, remarcându-se ca pionieri în IoT (Internet of Things) și Industry 4.0 în România.

Quartz Matrix susține instruirea periodică a fiecărui angajat și se implică în procesul de învățare continuă prin alocarea de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează. Astfel, echipa competentă și entuziastă Quartz Matrix este pregătită întotdeauna să găsească, împreună cu dumneavoastră, soluțiile cele mai bune în folosul fiecăruia și în beneficiul tuturor.

CITIȚI AICI BROȘURA DE PREZENTARE A COMPANIEI QUARTZ MATRIX

READ HERE THE QUARTZ MATRIX’ BUSINESS BROCHURE

Quartz Matrix deține din 2021 certificatul COFACE care atestă bonitatea financiară a companiei.