Vă păstrăm afacerea operativă 24/7/365. Cu zero întreruperi.

Clienții noștri investesc în echipamente și sisteme de ultimă generație, asigurându-se că vor funcționa la nivel optim pentru mai mulți ani. Fiind una dintre cele mai importante și mai sigure companii din România în domeniul mentenanței și service-ului Business-to-Business, echipele noastre se dedică pentru ca acest lucru chiar să se întâmple.

Echipa SLA GO a companiei Quartz Matrix are experiența, devotamentul și capacitatea pentru a susține fiecare aspect al menținerii și funcționării corespunzătoare a unei game largi de echipamente, instalații și sisteme atât pentru companii din mediul industrial, cât și pentru instituții publice sau clădiri de birouri.

Având în vedere faptul că mentenanța preventivă scade riscul de defecțiuni ale echipamentelor și reparații neprogramate, serviciile noastre de mentenanță sunt fie autorizate de producător, fie realizate în colaborare reprezentanți autorizați ai acestora, iar pe perioada eventualelor reparații, echipamentul în cauză poate fi înlocuit cu unul similar pentru a nu scădea productivitatea companiei dumneavoastră.

Oferim diferite tipuri de abonamente pentru serviciile de mentenanță și service, în care se specifică foarte clar numărul de revizii, timpul maxim în care se va interveni, modalitatea de livrare a pieselor de schimb necesare pentru diferite etape sau disponibilitatea echipei de intervenție pe parcursul abonamentului. De asemenea, oferim recomandări pentru planuri de mentenanță preventivă sau mentenanță predictivă.

Quartz Matrix furnizează, pe lângă serviciile de mentenanță și service, servicii autorizate de PUNERE ÎN FUNCȚIUNE pentru UPS-uri industriale, grupuri electrogene de puteri mari, sisteme de securitate electronică sau sisteme de securitate la incendiu.

Și pentru că suntem în permanență interesați de evoluția afacerilor clienților noștri, lucrăm în mod constant cu aceștia pentru a evalua planurile de mentenanță și pentru a dezvolta strategii prin care să maximizăm valoarea activelor pe parcursul întregului ciclu de viață.