Într-o perioadă în care opțiunile sunt nenumărate, clienții își doresc rapid ceea ce caută și vor să găsească soluția imediat. Cu soluțiile Quartz Matrix pentru retail, puteți să depășiți așteptările clienților și să creșteți eficiența, productivitatea și rentabilitatea. Soluțiile inovatoare și specifice pentru comerțul cu amănuntul permit afacerii dumneavoastră să câștige acum și în viitor, fie că este un centru comercial, o rețea de magazine, un hypermarket sau alt tip de afacere bazată pe bunuri de larg consum.  

Începând cu zona de depozitare a produselor și până la punctele de vânzare și în interiorul acestora, aveți nevoie de soluții potrivite pentru a îmbunătăți eficiența proceselor. Soluțiile și serviciile Quartz Matrix pentru retail, distribuție și comerț sunt proiectate special pentru a oferi fiabilitate superioară, ușurință în utilizare și vizibilitate continuă.

Fiecare operațiune realizată poate oferi informații despre clienți și informații care să ajute la dezvoltarea canalului de distribuție și la maximizarea eficienței. Soluțiile Quartz Matrix de preluare și analiză a datelor permit dezvoltarea de modalități inovatoare pentru a depăși așteptările clienților și oferă un real avantaj competitiv.