În domeniul medical și în industria farmaceutică, calitatea este esențială. Cercetarea de ultimă oră, procesele de lucru excelent închegate, echipamentele perfect funcționale sunt elemente obligatorii în acest segment. De aceea, este necesară îmbunătățirea continuă pentru menținerea în pas cu realitatea: bolile noi necesită tratamente noi, concurența sporită necesită procese de lucru mai rapide în toate aspectele activităților întreprinse, iar echipamentele învechite trebuie înlocuite.

Cu soluțiile și serviciile oferite de compania noastră, puteți obține eficiența, calitatea și productivitatea în spitale, policlinici, farmacii, depozite pentru produse farmaceutice sau instituții care aparțin de Ministerul Sănătății. Astfel, veți reuși să câștigați cursa împotriva timpului și să prelungiți viețile pacienților.

Pentru a sprijini clienții din domeniul medical și farmaceutic, Quartz Matrix are o echipă specializată de angajați care proiectează, instalează și se asigură de buna funcționare a soluțiilor dedicate acestei zone de activitate. Oferim atât soluții fiabile de securitate și eficiență energetică, cât și tehnologii inovatoare pentru monitorizare și comunicare simplificată sau metode testate pentru gestionarea datelor.