Produs educațional 100% românesc, dezvoltat de compania QUARTZ MATRIX

Laboratorul fonic digital ProLang pentru învățarea de limbi străine reprezintă o soluție modernă pentru creșterea calității și eficienței procesului de predare-învățare a limbilor străine în școlile din România. Scopul dezvoltării laboratorului fonic digital ProLang este creșterea gradului de implicare și participare al elevilor în timpul orelor de limbi străine. Totodată, se oferă posibilitatea de a exersa vorbirea într-un ritm mai ridicat decât într-o clasă tradițională, precum și pentru perfecționarea pronunției.

Sistemul ProLang asigură, pe lângă componenta software, și infrastructura audio necesară predării într-un stil interactiv a cursurilor de limbi străine.

Lansat pentru prima oară în 2002 și premiat cu Marca de Aur pentru inovația adusă în predarea limbilor străine (2003), laboratorul digital ProLang a primit cea mai recentă actualizare în 2018, fiind deja recompensat cu Premiul de Excelență la Conferința Națională pentru Învățământ Virtual (2017) pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare.

În prezent, peste 500 de laboratoare fonice digitale ProLang sunt funcționale în școlile din România.