Quartz Matrix, Locul I în Topul firmelor ieșene 2023

Camera de Comerț și Industrie Iași a organizat joi, 14 decembrie 2023, Gala Mediului de Afaceri: Festivitatea de premiere Topul Firmelor din Județul Iași și Dineul Laureaților cu scopul de a felicita companiile ieșene și a recunoasțe public performanțele de excepție. Peste 130 de antreprenori și manageri ieșeni, ale căror companii totalizează o cifră de afaceri de 1,16 mld. euro și peste 10.000 de salariați au fost prezenți la eveniment.

În cadrul Galei Mediului de Afaceri organizată de Camera de Comerț și Industrie Iași, Quartz Matrix a fost premiat cu LOCUL I la categoria Întreprinderi mijlocii – Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Barette Structural România SRL și Sonovision România SRL. De asemenea, Quartz Matrix a primit și diploma de excelență pentru meritul de a fi situată neîntrerupt în ultimii 10 ani pe podiumul clasamentelor firmelor ieșene.

locul 1 topul firmelor iesene

Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. 

Topul Firmelor din Județul Iași are loc anual și a celebrat cu această ocazie aniversarea a 30 de ediții de susținere și promovare a excelenței în afaceri prin intermediul celui mai obiectiv, imparțial și reprezentativ clasament al comunității de afaceri.