*|MC:SUBJECT|*
Bună ziua,

În circumstanțe excepționale, telemunca și soluțiile de acces de la distanță devin esențiale pentru continuitatea business-ului. Fiecare are acasă conexiunea proprie de bandă largă și acces la rețele Wi-Fi capabile să suporte viteze de rețea similare cu cele disponibile la birou. Însă rețelele de la domiciliu se bazează pe rețele publice nesigure și, prin urmare, conectarea angajaților de la distanță la datele companiei necesită straturi suplimentare de securitate care să asigure confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor din companie.
 
Quartz Matrix vă invită joi, 2 aprilie, de la ora 10, la webinarul organizat împreună cu partenerii de la Check Point pentru a descoperi metode sigure pentru lucru de la distanță.

Speaker va fi Andrei Popisteru, inginer de securitate la Check Point Software Technologies.
ÎNSCRIERI AICI
Zilele acestea, tot mai mulți dintre clienții Quartz Matrix ne-au contactat pentru a le oferi sprijin pentru ca afacerile lor să funcționeze chiar și în aceste momente dificile. Aceste organizații se bazează pe soluțiile și serviciile noastre IT pentru a-și asigura rețelele, cloud-ul, endpoint-urile și dispozitivele mobile. Cu soluțiile Check Point, putem oferi organizațiilor de toate dimensiunile capacitatea de a asigura cea mai bună conectivitate și securitate, permițând angajaților care lucrează de la distanță să rămână cât mai productivi.
 
Bătălia cu securitatea cibernetică este CÂȘTIGATĂ. Sau pierdută, în funcție de cât de bine puteți preveni amenințările necunoscute. Fiecare organizație trebuie să adopte un plan de acțiune proactiv pentru a rămâne cu un pas în fața hackerilor și să le prevină atacurile, nu doar să le detecteze și apoi să le remedieze. Pentru că uneori poate fi prea târziu.
 
DESCOPERĂ SOLUȚIILE LA WEBINARUL NOSTRU
Facebook
Website
Copyright © 2020 SC QUARTZ MATRIX SRL,Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de e-mail este:
[email protected]

Doriti sa schimbati modul in care primiti aceste e-mailuri?
Puteti sa va actualizati preferintele sau sa va dezabonati din aceasta lista.