*|MC:SUBJECT|*
Invitatie

Veeam Availability Suite v10

Intr-o perioada in care lucrul de la distanta devine obisnuinta din nevoia de a ne proteja, venim in sprijinul dumneavoastra cu aceleasi evenimente de interes ca si pana acum, insa transpuse in mediul online. Quartz Matrix si Veeam va invita pe 23 martie, de la ora 10, la un nou webinar cu o durata de aproximativ 1 ora despre noua solutie de backup Veeam Availability Suite v10. Prezentarea va fi sustinuta de Cornel Popescu, Senior Systems Engineer @Veeam.
 
Veeam Availability Suite este solutia-emblema a companiei Veeam, care face gestionarea datelor simpla, flexibila si fiabila. Stresul de a va mentine datele in siguranta va fi eliminat, in acelasi moment fiind inlaturate procesele manuale asociate cu protectia datelor, recuperarea, monitorizarea si protectia ransomware. Veeam Availability Suite salveaza timp si bani si va permite sa va concentrati mai putin pe backup si mai mult pe gestionarea activitatilor din organizatia dumneavoastra.
Inscrie-te aici
Cornel Popescu este un profesionist IT pasionat de tehnologie. Cu 20 de ani de experienta in Enterprise Computing si solutii pentru managementul datelor, Cornel este, in prezent, Senior Systems Engineer la Veeam, responsabil pentru zona de Sud-Est a Europei. Principalele lui activitati au in vedere virtualizarea, solutiile pentru cloud si cele pentru protectia datelor. Cu o profunda intelegere a solutiilor de virtualizare si a solutiilor cloud, si-a ajutat partenerii si clientii in tranzitia catre cloud, obtinand totodata o mai buna eficienta si minimizand riscurile. In trecut, Cornel a lucrat ca Professional Services Engineer, trainer si inginer de sisteme, educand si ajutand clientii sa faca fata provocarilor si sa adopte solutii inovative in rezolvarea problemelor. Printre certificarile sale in industrie se numara: VMCE, VCP, VCAP, MCSE, NCDA.
Inscrie-te aici
Facebook
Website
Copyright © 2020 SC QUARTZ MATRIX SRL,Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de e-mail este:
[email protected]

Doriti sa schimbati modul in care primiti aceste e-mailuri?
Puteti sa va actualizati preferintele sau sa va dezabonati din aceasta lista.