*|MC:SUBJECT|*

Dupa cum probabil ati aflat deja, Cisco nu mai ofera suport pentru switch-urile din seria Catalyst 2960 incepand de la finalul anului trecut – 31 octombrie 2019. Continuarea utilizarii de switch-uri din aceasta gama poate duce oricand la eventuale defectiuni pentru care nu mai beneficiati de suport tehnic, rezolvari imediate sau posibilitatea inlocuirii echipamentului care nu se mai produce din octombrie 2014.
 
CE PUTETI FACE
 
Recomandarea noastra este un upgrade cat mai rapid la switch-urile Cisco Catalyst seria 9200 care ofera aceeasi simplitate fara niciun compromis. Conceput pentru noua eră IBN (Intent-Based Networking – un concept care simplifica operatiunile, ofera management proactiv si securitate pentru retea in functie de nevoile organizatiei), noile switch-uri Cisco Catalyst 9200 combina circuite integrate specifice aplicatiei (ASIC) programabile si inovatii software pentru a oferi cele mai bune performante si functionalitati, precum si masuri avansate pentru securitate, IoT, mobilitate si cloud. Gama Catalyst 9200 include switchuri care ofera o implementare simpla pentru compania dumneavoastra.
SIGUR, SIMPLU SI SOLID
 
Iata care sunt beneficiile switch-urilor Cisco Catalyst seria 9200 in comparatie cu switch-urile Cisco Catalyst din gama 2960:
DE CE SA FACETI UPGRADE
Facebook
Website
Copyright © 2020 SC QUARTZ MATRIX SRL,Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de e-mail este:
[email protected]

Doriti sa schimbati modul in care primiti aceste e-mailuri?
Puteti sa va actualizati preferintele sau sa va dezabonati din aceasta lista.