*|MC:SUBJECT|*

Dragi colaboratori,
 
Gandurile noastre se indreapta in aceste momente catre siguranta dumneavoastra si a celor dragi si speram ca fiecare dintre noi sa depasim cu bine aceasta perioada. Ne confruntam cu o incertitudine inedita, avand in vedere raspandirea noului coronavirus si masurile fara precedent luate la nivel national si global.
 
Compania Quartz Matrix doreste sa va asigure ca acorda o atentie deosebita tuturor recomandarilor si sfaturilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, precum si deciziilor Ministerului Sanatatii din tara noastra. Tratam cu seriozitate aceste indrumari si luam masurile de protectie necesare pentru a proteja personalul si clientii, siguranta tuturor fiind principala noastra preocupare.
 
Intelegem cat de importanta este mentinerea continuitatii activitatilor din organizatie, finalizarea proiectelor si nevoia de suport in asemenea situatii dificile. Lucrul de la distanta, evitarea contactului direct cu colaboratorii, discontinuitatile in aprovizionare si provocarile cu personalul specializat sunt realitati pe care le vom experimenta in urmatoarele saptamani. Quartz Matrix va va sta alaturi in aceste momente pentru a va sustine continuitatea afacerii si depasirea dificultatilor inevitabile.

Am luat si vom continua sa luam masuri proactive pentru a minimiza raspandirea coronavirusului atat pentru personalul nostru, cat si pentru securitatea clientilor si partenerilor nostri:
 
SIGURANTA COLABORATORILOR
  • Echipament de protectie pentru personalul care intervine la sediul clientului: masti de protectie, manusi, dezinfectant pentru maini si suprafete
  • Punerea in aplicare a unei politici de lucru de la distanta pentru o parte dintre angajatii nostri
  • Pastrarea unei distante de siguranta fata de colaboratori
 
SIGURANTA PERSONALULUI QUARTZ MATRIX
  • Masuri de igienizare preventiva imbunatatite la sediul companiei prin cresterea frecventei de efectuare a curateniei tuturor suprafetelor
  • Pastrarea unei distante de siguranta intre angajati
  • Monitorizarea starii de sanatate a personalului
  • Informarea permanenta cu privire la noile masuri de precautie recomandate de autoritati
Va asiguram ca, in urma implementarii proceselor interne pentru telemunca si asigurarea continuarii activitatii in cadrul companiei, veti primi in continuare serviciile noastre la standardele cu care v-am obisnuit. Ne bazam foarte mult activitatea pe utilizarea tehnologiei si a solutiilor inovative si venim in intampinarea dumneavoastra cu suportul necesar pentru a va mentine activitatea la nivelul dorit si sa puteti finaliza proiectele in derulare. In acelasi timp, in cazul in care sunt necesare interventii pe teren, echipele noastre isi pot desfasura lucrul in conditii sigure, la capacitate normala si cu disponibilitate de interventie 24/7.

In aceste momente, apreciem toate propunerile dumneavoastra pentru a continua imbunatatirea activitatilor desfasurate si va rog sa nu ezitati sa ne contactati pentru a ne oferi feedback in aceasta directie. Va stau la dispozitie atat eu, cat si Account Managerul sau orice angajat Quartz Matrix cu care comunicati.
 
Angajamentul nostru fata de dumneavoastra in aceasta perioada ramane la fel de puternic ca intotdeauna.
 
Cu toate gandurile noastre bune,

Mihai Suchar
Director General Quartz Matrix
Facebook
Website
Copyright © 2020 SC QUARTZ MATRIX SRL,Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de e-mail este:
[email protected]

Doriti sa schimbati modul in care primiti aceste e-mailuri?
Puteti sa va actualizati preferintele sau sa va dezabonati din aceasta lista.