*|MC:SUBJECT|*
În contextul situației actuale în care Coronavirusul continuă să afecteze oamenii și țările din întreaga lume, siguranța tuturor este o prioritate atât la nivel central, cât și în cadrul organizațiilor din care faci parte. Principalele măsuri de precauție sunt izolarea și lucrul de la distanță.
 
Quartz Matrix susține sănătatea și siguranța publică și își dorește să facă munca la distanță cât mai simplă, sprijinind continuitatea business-ului în contextul COVID-19 prin punerea la dispoziție în mod gratuit pentru cât mai mulți oameni a celor mai utilizate soluții de colaborare – Microsoft Teams și Cisco Webex.
Click pentru a obține Microsoft Teams gratuit pentru IMM
  • Dacă ai în plan să lucrezi remote și ai deja Office 365 și, implicit, Teams, poți folosi platforma pentru a rămâne conectat cu echipele și clienții tăi. Dacă implementarea de Office 365 nu este încă finalizată, ne poți contacta pentru suport tehnic.
  • Dacă nu ai încă Office 365, există opțiunea unui trial de Office 365 E1 pentru o perioadă de 6 luni. În funcție de cerințe, putem să revenim cu o ofertă personalizată. Contactează-ne pentru detalii.
  • Dacă lucrezi în mediul educațional, opțiunea Office 365 A1 este gratuită pentru toate instituțiile educaționale. Contactează-ne dacă ai nevoie de ajutor.
Click pentru a obține Microsoft Teams pentru educație
Portofoliul Cisco Webex oferă organizațiilor posibilitatea de a contacta, distribui informații și de a ține echipa conectată, oricând și oriunde, de pe orice dispozitiv. Prioritatea Quartz Matrix este de a pune la dispoziția clienților acest serviciu care permite colaborarea. Fără întreruperi, indiferent de mediu.
 
Vă putem furniza o soluție de lucru remote cu implementare rapidă și fără angajamente financiare. Pentru organizațiile care necesită o soluție imediată în ceea ce privește lucrul la domiciliu, oferim soluția de colaborarea Cisco Webex gratuit și instantaneu.
  • Găzduirea instantanee prin intermediul video a ședințelor sau întâlnirilor cu până la 50 de participanți și fără nicio limită de timp
  • Număr nelimitat de întâlniri, 1 GB de stocare în cloud, video de înaltă calitate (HD), partajare ecran și integrări de calendar
Accesează gratuit Cisco Webex
Pentru orice întrebări și/sau detalii suplimentare, apelați la specialistul nostru în soluții de colaborare:

Traian POPOVICI
[email protected]   
0728.155.432
Facebook
Website
Copyright © 2020 SC QUARTZ MATRIX SRL,Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de e-mail este:
[email protected]

Doriti sa schimbati modul in care primiti aceste e-mailuri?
Puteti sa va actualizati preferintele sau sa va dezabonati din aceasta lista.