*|MC:SUBJECT|*
Invitatie

Data Centers Shaped for Digital Future

In contextul situatiei actuale, siguranta membrilor echipei noastre, a clientilor si a partenerilor ramane o prioritate. In consecinta, in urma evolutiei rapide a fenomenului epidemiologic COVID-19 si a masurilor preventive luate la nivel de tara, masuri pe care le salutam si le sprijinim intru totul, am decis sa organizam in perioada urmatoare evenimentele online, de tip webinar.

Primul dintre acestea se va desfasura marti, 17 martie, de la ora 10, iar subiectul va fi Data Centers Shaped for Digital Future. Partenerii care vor sustine prezentari online sunt Hewlett Packard Enterprise, VMware si Veeam.
Inscrie-te aici
In prezent, exista mai mult de 4 milioane de Data Centere in intreaga lume (conform 451 Research Datacenter Monitor). Acestea variaza de la cabinete si camere de servere detinute de intreprinderi mici (marea majoritate) pana la centre de date comerciale inchiriate catre mai multi chiriasi (Multi-Tenant Data Centers) si centre foarte mari, de tip hyperscale. Cererea pentru servicii IT este intr-o continua crestere la nivel global si se preconizeaza a exploda in urmatorii douazeci de ani. Echipamente noi de stocare a datelor vor fi necesare, iar spatiile existente vor trebui extinse. Colocarea si apelarea la furnizorii de servicii IT ar putea fi variante viabile in functie de evolutia costurilor in aceasta directie.

Abordarile holistice in proiectarea Data Centerelor si gestionarea datelor pot insa conduce la optimizarea fluxurilor de lucru IT. De exemplu, posibilitatea de a furniza „putere virtuala” prin consolidarea si mutarea sarcinilor in cloud folosind software si echipamente cu inteligenta artificiala devine o realitate. Tehnologiile noi, cele hibride si emergente, vor produce schimbari semnificative in modul de functionare al centrelor de date.
Agenda

> 10:00 - Prezentare HPE, Speaker Florin Andries - Servers Category Manager @ HPE:
  • Cum sa folositi inteligenta artificiala pentru a va imbunatati infrastructura IT
  • Infrastructura composabila HPE = Data Center-ul viitorului
  • Serviciile HPE Pointnext – Everything as a Service
> 12:30 - Prezentare VMware, Speaker Cristian Radu - Senior Systems Engineer @ VMware:
  • VSAN, NSX DC, vRealize Network Insight
> 14:00 - Prezentare Veeam, Speaker Cornel Popescu - Senior Systems Engineer @ Veeam: Availability Suite v10
Inscrie-te aici
Facebook
Website
Copyright © 2020 SC QUARTZ MATRIX SRL,Toate drepturile rezervate.

Adresa noastra de e-mail este:
[email protected]

Doriti sa schimbati modul in care primiti aceste e-mailuri?
Puteti sa va actualizati preferintele sau sa va dezabonati din aceasta lista.