Modernizarea Data Centerelor, tema un nou eveniment Quartz Matrix la Iași

Din postura de Gold Partner al Dell TechnologiesQuartz Matrix organizează împreună cu partenerul Dell evenimentul Creating an Outstanding Data Center for Your Business, cu scopul de a simplifica procesul de transformare a centrelor de date din organizațiile românești în Data Centere moderne, care să răspundă planurilor de dezvoltare ale organizației și care să permită furnizarea de soluții și servicii la standardele așteptate de clienți. Evenimentul va avea loc joi, 14 noiembrie 2019, începând cu ora 10, în sala Napoli a Hotelului Ramada din Iași.

Companiile și-au gestionat dintotdeauna centrele de date cu accent pe costuri, condiția principală fiind garantarea unui anumit nivel de stabilitate. Astăzi însă, pe măsură ce digitalizarea începe să devină o obligativitate, Data Centerele capătă o importanță majoră. Acestea au ajuns să fie un element strategic nu doar pentru managementul IT, ci și pentru întreaga afacere. Centrele de date reprezintă coloana vertebrală în ceea ce privește digitalizarea unei companii, contribuind la succesul pe termen lung al afacerii. IT-ul se schimbă, iar lumea IT operează în acelasi mod ca și restul mediilor care se modifică în timp. Organizațiile care nu reusesc să se adapteze și să țină pasul cu evoluția tehnologiilor din industria IT vor rămâne treptat în urma competitorilor. Este neplăcut, dar aceasta este realitatea. Data centerele nu vor dispărea, însă vor trece printr-un proces de modernizare prin care rolul acestora va fi regândit.

PREZENTĂRI PENTRU CREAREA UNUI DATA CENTER PERFORMANT


  • Why Dell – Bogdan Cuciureanu, Business Development Manager, Quartz Matrix
  • Next Gen Storage for IT Data Center Transformation – presented by Cristian Stan, Senior System Engineer, Dell EMC
  • Modernize your Data Center with  Open Networking and SDN – George Popescu, Networking System Engineer, Dell EMC
  • All inclusive, efficient and flexible data protection solution – Bogdan Ionita & Cristian Stan
  • Dell PowerEdge Servers – The Bedrock of Modern Datacenter – Bogdan Ionita, System Engineer, Dell EMC
  • Closing & Conclusions – Bianca Baicu, Account Executive, Dell Technologies

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ PARTICIPAȚI LA EVENIMENT


Participarea la evenimentul Creating an Outstanding Data Center for Your Business vă va aduce numeroase beneficii pentru că veți avea ocazia să descoperiți:

– Care sunt cerințele pentru crearea unui proiect eficient de modernizare a unui Data Center

– Cum să investiți inteligent timp și bani pentru atingerea obiectivelor pe zonele IT și Cloud

– Care este infrastructura de care aveți nevoie pentru a dezvolta un centru de date potrivit pe nevoile organizației

– În ce mod vă puteți diminua riscurile de protecție a datelorcontinuitate în activitate și recuperarea informațiilor confidențiale în caz de dezastru

– Ce performanțe puteți obtine în urma implementării soluțiilor Dell prezentate

ÎNREGISTRAREA PARTICIPĂRII


Pentru a vă înregistra participarea la evenimentul Creating an Outstanding Data Center for Your Business, vă rugăm să acordați 1 minut completării formularului de înregistrare disponibil aici. Vă așteptăm!

Eveniment Creating an Outstanding Data Center for Your Business