Competitivitate prin digitizare. Soluții efective pentru Industry 4.0 și IoT în industrie

Va invitam la evenimentul “Competitivitate prin digitizare. Solutii efective pentru Industry 4.0 si IoT in industrie” – organizat de compania Quartz Matrix in parteneriat cu CISCO Romania la Brasov, Hotel Kolping, Sala Adolph Kolping, in data de 14 octombrie 2016.  In cadrul acestui eveniment veti afla cum va puteti folosi de IoT (Internet of Things) pentru a integra activitatea de productie cu cea manageriala astfel incat sa luati decizii rapide, sa reduceti costurile, sa cresteti productivitatea si competitivitatea, pe baza informatiilor primite in timp real din productie.

Digitizarea productiei este posibila!

Ce este IoT-ul? Cum revolutioneaza industria? Ce valoare aduce acesteia? Ce beneficii obtineti prin integrarea IoT in industrie? sunt doar cateva dintre intrebarile la care veti primi raspuns in cadrul evenimentului. Specialistii CISCO si Quartz Matrix vor oferi metode pentru a va regandi strategia afacerii prin utilizarea eficienta a tehnologiilor IoT.  Veti afla cum puteti extinde si modifica granitele impuse de industrie si modul in care IoT-ul influenteaza competitivitatea.

5 motive pentru a participa la evenimentul dedicat Industry 4.0 si IoT in industrie:

1. Identificati solutii pentru reducerea downtime-ului din fabrica si aflati cum puteti securiza intreg procesul de productie pe toate nivele: infrastructura, echipamente si oameni
2.  Aflati cum puteti controla si reduce costurile legate de energia consumata in fabrica (energie electrica, gaz natural, abur si energie termica, apa, aer comprimat, agenti termici)
3.  Identificati instrumente care va permit monitorizarea in timp real a echipamentelor din fabrica
4. Aflati cum va puteti planifica eficient mentenanta echipamentelor
5. Interactionati in cadrul unei sesiuni demo cu aplicatia de monitorizare a consumurilor energetice

Va invitam sa cititi mai multe despre acest eveniment pe pagina oficiala a acestuia. Daca doriti sa va inscrieti, o puteti face aici!