Webinar – Trio de succes pentru siguranța datelor: Veeam – Amazon Web Services – Norsit

Cui se adresează workshopul?

Persoanelor responsabile de securitatea informatică din cadrul instituțiilor și companiilor, care pun pe primul loc importanța datelor și vor să asigure securitatea datelor cu o soluție sigură de backup și recuperare Veeam.

veeam

Din ce în ce mai multe companii aleg să migreze workloadurile în cloud odată cu creșterea volumului de date și flexibilitatea pe care o oferă stocarea în cloud. Chiar dacă scapi de povara administrării unei infrastructuri fizice, securizarea și protejarea aplicațiilor și datelor rămâne în continuare responsabilitatea ta. Acesta este și cazul platformei cloud Amazon Web Services, folosită de peste 1 milion de companii la nivel mondial.

Veeam și AWS s-au aliat în lupta pentru securizarea workloadurilor din cloud și au creat o soluție complet automatizată de backup și recuperare în caz de dezastru cu aceleași caracteristici puternice cu care ne-a obișnuit Veeam pentru a proteja și gestiona fără efort datale Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) și Amazon Relational Database Services (Amazon RDS).

Aceeași soluție de backup și recuperare Veeam poate fi folosită și de companiile care dețin un data center fizic în care rulează workloadurile. Conform regulii de backup 3-2-1, chiar dacă ai un server de backup on premise, este recomandat să mai existe o copie de rezervă în afara data centerului, de exemplu in cloud. În acest caz intervine cloudul Amazon, în care poți păstra în siguranță o copie a datelor, cu acces instant în orice moment.

Fără o soluție de backup și recuperare eficientă, o compania riscă să piardă date importante, conducând la închiderea afacerii. Norsit, echipa de specialiști IT a companiei Quartz Matrix, este pregătită să protejeze datele companiilor și a pus la punct o serie de servicii care vizează atât securizarea împotriva atacurilor cibernetice, cât și asigurarea accesului permanent la date prin implementarea unui sistem de backup adaptat la tipul de infrastructură, împreună cu partenerul de încredere Veeam.

De ce să participi la workshopul organizat împreună cu Veeam?

  • Clarificăm provocările din mediul cloud și cum putem crea un parteneriat sigur pentru monitorizarea bunei funcționări a serviciilor din cloud
  • Motivăm necesitatea unei soluții de backup pentru AWS rentabilă, sigură și scalabilă
  • Explicăm cum funcționează regula de backup 3-2-1
  • Demonstrăm modul de lucru în platforma de backup
  • Analizăm capacitatea platformei de a lupta împotriva atacurilor cibernetice