Webinar: Soluții complete pentru un Data Center durabil, sustenabil și eficient energetic

apc

Pentru a beneficia de un Data Center ideal, aveți de nevoie de soluțiile cele mai potrivite, iar propunerile specialiștilor APC by Schneider Electric vă ajută să transformați Data Center-ul într-unul de top cu echipamente dedicate și dezvoltate să mențină sistemele funcționale într-un cadru în care orice minut este extrem de important.

Despre ce discutăm în webinar:

  • Cum puteți accelera planificarea, proiectarea și realizarea unui Data Center sau Data Room
  • Optimizarea costurilor și performanței prin combinarea ideală a aplicațiilor cloud cu cele On-Premise
  • Importanța UPS-urilor industriale într-un Data Center pentru a menține aplicațiile critice în funcțiune în cazul unei întreruperi de curent
  • Realizarea designului unui data center în conformitate cu standardele în vigoare, cu rack-uri potrivite în funcție de industrie, capacitate date stocare, nevoile de disponibilitate etc.
  • Cum funcționează sistemele de climatizare pentru a regla în mod activ fluxul de aer pentru o răcire eficientă a echipamentelor IT
  • De ce este necesară o soluție de monitorizarea a serverelor din data center, cu opțiuni de alertare

Speakers:

Constantin Vasilean
Partner Account Manager, APC by Schneider Electric

Mihai Negru
Product Manager APC, Quartz Matrix

Mihai Haldan
Project Manaher IT Solutions, Quartz Matrix

apc


Quartz Matrix este partener autorizat pentru comercializarea, punerea în funcțiune, service-ul si garanția echipamentelor APC by Schneider în România. De asemenea, Quartz Matrix are personal specializat în implementarea de la A la Z a unor Data Centere de amploare, având deja experiența realizării centrelor de date pentru companii precum E-ON România sau HCL Technologies.