Webinar – Safe City: un oraș inteligent, un mediu urban mai sigur

Webinar SafeCity, 25 februarie, ora 10.

Orașul viitorului este sigur: Safe City. Într-un oraș inteligent administrat, pietonii sunt în deplină siguranță, traficul este atent coordonat și afacerile își desfășoară activitatea în armonie. Viața socială din orașul viitorului este îndeaproape monitorizată pentru a crea un cadru eficient în care fiecare cetățean își desfășoară activitatea de zi cu zi în siguranță.

Mai mult de jumătate din populația României locuiește în zone urbane, iar orașele cresc într-un ritm rapid.

Această situație determină orașele să tindă spre o dezvoltare durabilă, să devină mai inteligente și digitalizate pentru a se adapta mai ușor la schimbările zilnice. Soluțiile smart, cum este și video analiza, permit înțelegerea și interpretarea corectă a cantităților uriașe de informații dintr-un oraș, fapt care ajută administrațiile să răspundă rapid în situații limită.

Sistemele integrate de supraveghere și analiza video scad rata infracționalității cu până la 40%.

Acesta este doar unul dintre multiplele beneficii pe care acest sistem îl poate aduce în creșterea calității vieții dintr-un oraș. De la detectarea unui incendiu din faza de început și până la monitorizarea traficului pe un anumit tronson pentru trasarea unui plan de eficientizare, video analiza rezolvă multe dintre problemele unui oraș. Participă la webinar și află cum poți trăi și tu într-un Safe City.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre soluțiile propuse de partenerii noștri Milestone Systems și Bosch Security and Safety Systems, am pregătit o pagină special dedicată video analizei. O poți accesa >>aici<<.

De ce să participi la webinarul Safe City:

  • Explicăm cum poate video analiza să influențeze deciziile pentru siguranța cetățenilor
  • Prezentăm soluții inovatoare pentru monitorizarea intersecțiilor aglomerate
  • Clarificăm nevoia hardware și/ sau software de video analiză în funcție de infrastructura de supraveghere a orașului
  • Demonstrăm cum video analiza eficientizează desfășurarea activităților zilnice dintr-un oraș

Agendă și speakeri din cadrul evenimentului Safe City:

Află de la speakerii evenimentului cu ce provocări de securitate se confruntă mediile urbane și cum poți folosi video analiza pentru înțelegerea și interpretarea corectă a cantităților uriașe de informații dintr-un oraș.

safe city- smart city


>>Vezi înregistrarea webinarului<<