Webinar – Industry 4.0 – Mentenanța întregii companii prin software specializat

Webinar – Mentenanța întregii companii prin software specializat

3 Iunie – ora 11:00

Vă invităm să participați pe 3 iunie la webinar-ulMentenanța întregii companii prin software specializat”, ora 11:00 pentru a vă împărțăși o perspectivă integrată despre managementul mentenanței și creșterea fiabilității echipamentelor de la 35% la 50% după implementarea unui sistem eficient CMMS.

Pentru multe organizații, managementul mentenanței poate reprezenta aproape jumătate din bugetul operațional. Astfel, prin îmbunătățirea managementului tichetelor/comenzilor de lucru se pot crește economiile cu 5-15%, iar optimizarea stocurilor poate reduce costurile cu alte 20 de procente.

Teme abordate

    • Soft Managementul Mentenanței KMR – Proces complet de implementare și rezultate așteptate
    • Procesul de reducere a costurilor prin managementul mentenanței – ROI & IOT
    • Exemple practice de coordonare a mentenanțelor

 

agenda eveniment webinar kmr

Invitați

Ștefan GIURCA – Quartz Matrix

Business Development Manager, IoT Solutions

Mircea COSTEA –  Comelf S.A.

Șef Serviciu Investiții

Elemer Orban CSABA – Comelf S.A.

Coordonator Mentenanță

Compania Comelf, producator echipamente și utilaje pentru industria energetică

Compania Comelf, producator echipamente și utilaje pentru industria energetică își desfășoară activitatea în cadrul a 3 fabrici, organizate ca centre de profit.

Elemer Orban CSABA este Coordonator Mentenanță și are experiență în domeniul mentenanței de 10 ani, în cadrul companiei COMELF S.A. Primii 8 ani i-a petrecut în funcția de inginer electronist, responsabil pentru mentenanța echipamentelor și utilajelor din cadrul companiei (în principal sistemele de comandă și procesele automatizate care gestionează procesele tehnologice de fabricație din industria prelucrătoare de metal). În ultimii 2 ani a coordonat echipele de mentenanță din cadrul companiei, utilizând software-ul KMR pentru managementul mentenanței, sistem de a cărui implementare s-a și ocupat.

Mircea COSTEA înca din 1980 activează în mentenanță și investiții ocupând funcții de la Electronist la Sef Departament Mentenanță. Prima sa licențiere din 1980 pe electrotehnică l-a ajutat să înțeleagă mentenanța și din alte puncte de vedere decât cele ale unui mecanic șef, devenind totodată mai receptiv la noutățile tehnologice, la soluțiile de modernizare oferite de electronică și automatizare industrială modernă.

Dezvoltarea profesională a fost completată în 2000 de licențiere în Mașini Unelte urmată apoi de specializarea de masterat în calitate.

Aflați mai multe despre managementul mentenanței direct din experiența invitaților. Înscrierea este gratuită. Pentru a vă asigura participarea la eveniment, este necesară înregistrarea personală pentru a eficientiza organizarea și logistica evenimentului. Mulțumim pentru înțelegere!