Webinar – Implementare Remote Work Exemple de bune practici

Webinar – Implementare Remote Work – Exemple de bune practici

28 Aprilie – ora 10:00

Vă invităm să participați pe 28 Aprilie la webinar-ul ”Implementare Remote Work – Exemple de bune practici”, ora 10 pentru a vă împărțăși o perspectivă integrată despre implementarea muncii la distanță în organizațiile din România.

În ultima perioadă, un procent foarte mare de organizații publice și private au început să implementeze munca la distanță /remote work. La Quartz Matrix, credem că e important să vă împărtășim atât bunele noastre practici, cât și cele ale partenerilor noștri din industria IT&C, precum și ale clienților noștri.

Dacă vă întrebați ce trebuie să luați în considerare pentru a implementa o politică de telemuncă în condiții maxime de securitate pentru afacerea și organizația dvs., vă așteptăm cu recomandări care vă vor ajuta să construiți, să mențineți și să consolidați programul de lucru la distanță.

În cadrul webinarului vom prezenta soluții practice pentru planul de continuitate a afacerii, proceduri și procese de HR, management, monitorizare și raportare echipe, tipurile de echipamente folosite, soluțiile optime destinate managementului acestora, precum și soluțiile de securitate necesare.

Teme abordate

    • Performează oriunde
    • Munca de acasă – înainte și după Covid-19. Despre noile direcții și tendințe.
    • Servicii integrate de suport IT pentru continuitatea afacerilor.

 

Webinar Work from home Dell si Intel - Agenda

Invitați

Andrei UHR – Dell Product Specialist

Webinar Work from home Dell si Intel - Speaker Andrei UHR

Diana NĂSTASE –  HR Director FLEX

Webinar Work from home Dell si Intel - Speaker Diana Nastase

Natalia SUCHAR–SUICIMEZOV – Manager Servicii IT SCC Services Iași

Webinar Work from home Dell si Intel - Speaker Natalia Suchar

 

Înscrierea este gratuită. Pentru a vă asigura participarea la eveniment, este necesară înregistrarea personală pentru a eficientiza organizarea și logistica evenimentului. Mulțumim pentru înțelegere!