Webinar – Continuitatea activității în siguranță cu soluții de acces remote prin VPN

În circumstanțe excepționale, poate deveni necesar să nu mai permiteți angajaților să lucreze de la birou. Când apar astfel de situații, telemunca și soluțiile de acces de la distanță devin esențiale pentru asigurarea funcționării continue a organizației.

Au dispărut vremurile în care companiile aveau modemuri prin care personalul să apeleze la datele companiei fără a utiliza conexiuni la rețele publice nesigure. Acum, fiecare are conexiunea proprie de bandă largă acasă și acces la rețele Wi-Fi capabile să suporte viteze de rețea similare cu cele disponibile la birou. Însă, dincolo de acest avantaj, rețelele de la domiciliu sunt utilizate de întreaga familie, se bazează pe rețele publice nesigure și pot fi total neprotejate. Prin urmare, conectarea angajaților de la distanță la datele companiei necesită straturi suplimentare de securitate care să asigure confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor din companie.

Vă invităm să participați la acest webinar în care să descoperiți metodele de acces remote pentru lucru de la distanță pe care le pune la dispoziție Check Point. Acesta se va defășura joi, 2 aprilie, de la ora 10 și va fi susținut de Andrei Popisteru, inginer de securitate la Check Point Software Technologies.

 

 

 

Ca urmare a epidemiei de coronavirus și datorită schimbărilor în strategia de afaceri, clienții companiei noastre ne-au contactat pentru a afla cum îi putem ajuta să facă față acestor momente dificile. Aceste organizații se bazează pe soluțiile și serviciile noastre IT pentru a-și asigura rețelele, cloud-ul, endpoint-urile și dispozitivele mobile și pentru a oferi sprijin afacerii pentru continuitatea operațiunilor. Prin soluțiile Check Point, putem oferi organizațiilor de toate dimensiunile capacitatea de a asigura cea mai bună conectivitate și securitate, permițând angajaților care lucrează de la distanță să rămână cât mai productivi.

Bătălia cu securitatea cibernetică este CÂȘTIGATĂ. Sau pierdută, în funcție de cât de bine puteți preveni amenințările necunoscute. Fiecare organizație trebuie să adopte un plan de acțiune proactiv pentru a rămâne cu un pas în fața hackerilor și să le prevină atacurile, nu doar să le detecteze și apoi să le remedieze. Pentru că uneori poate fi prea târziu. Pentru a câștiga lupta împotriva securității cibernetice, companiile au nevoie de tehnologii avansate pentru prevenirea amenințărilor cibernetice și o arhitectură de securitate consolidată care să le protejeze toate zonele vulnerabile.