Workshop prezentat de Quartz Matrix în cadrul evenimentului „Business to more Business”

Miercuri, 23 martie, incepand cu ora 9, la Hotel International se va desfasura evenimentul „Business to more Business”, organizat de Doingbusiness.ro la Iasi. In cadrul acestuia vor avea loc sesiuni de prezentare pe tema Consultantei fiscale, financiare si a managementului performant, precum si workshop-uri interactive despre Transformarea digitala si schimbarea comportamentului consumatorului, care vor oferi participantilor noi metode de a-si dezvolta afacerea. Conferinta se adreseaza atat antreprenorilor si top managerilor, cat si managerilor de departamente, fie ca sunt din zona financiara, de resurse umane, vanzari sau IT.

Pentru a veni in sprijinul construirii unor strategii de marketing si vanzari potrivite in vederea cresterii performantei companiilor, Quartz Matrix va sustine un workshop cu subiectul Rolul tehnologiei in performanta echipelor de vanzari. Marius Haratau, Sales & Marketing Manager al companiei Quartz Matrix, spune despre acest workshop: „Modul in care ne raportam la tehnologie in viata personala se reflecta si in procesele de business, producand si in acest plan schimbari. In prezentarea prilejuita de evenimentul Business to more Business, voi aduce in prim-plan cateva modalitati in care echipele de vanzari pot aborda aceste schimbari prin intermediul tehnologiei pentru a fi in continuare performante”.

Antreprenorii si managerii care vor participa la eveniment vor descoperi informatii de actualitate si interes pentru afacerile lor si vor putea dezbate cu invitatii oportunitatile deja existente, pornind de la perceptia lor asupra mediului de afaceri local. Este o ocazie propice pentru a obtine consultanta gratuita si sfaturi de la speakeri care conduc companii ce se bucura de succes.