Oportunități de cariere

în mediul business-to-business

Web developer (Inginer Dezvoltare Aplicatii Web)

Esti pasionat de programare? Esti open-minded si iti place sa tii pasul cu tehnologia moderna?

Vrei sa lucrezi intr-o organizatie in care sa fii apreciat pentru rezultatele obtinute si in care sa te dezvolti? Te cautam pe tine, cel dinamic, cu initiativa si dornic de a te remarca prin actiuni si rezultate.

Companie orientata pe inginerie si solutii tehnologice, cu o experienta in piata de peste 25 de ani, recrutam un nou coleg care va ocupa functia de: Web developer (Inginer Dezvoltare Aplicatii Web).

Descrierea postului:

Obiectivul postului este dezvoltarea si intretinerea aplicatiei KMR (Keep the Machine Running). Cautam un coleg motivat, tolerant, open-minded, dornic sa tina pasul cu tehnologia moderna, vesel (dar responsabil), creativ, dispus sa puna umarul la crearea/intretinerea unor proiecte care aduc plus valoare oamenilor care le utilizeaza.

Aplicatia KMR este dezvoltata in PHP si MySQL, iar pe partea de frontend foloseste Bootstrap. Este destinata managementului activitatii de mentenanta a echipamentelor dintr-o fabrica, companie, cladire de birouri etc. Rolul principal al aplicatiei este acela de a organiza eficient intreaga activitate de mentenanta si de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activitatilor si costurilor asociate mentenantei. Printre caracteristicile/ functionalitatile acesteia se numara: managementul echipamentelor, managementul materialelor, managementul reviziilor/interventiilor, managementul costurilor, rapoarte, alarme, etc.

Sistemul KMR integreaza de asemenea tehnologii de tip Internet of Things (IOT), oferind informatii corecte datorita senzorilor integrati, ce preiau automat datele necesare activitatii de mentenanta preventiva si mentenanta predictiva.

Pe langa implementarea efectiva a functionalitatilor in cadrul proiectelor, ai oportunitatea de a relationa direct cu clientii companiei, de a capta feedback-ul venit de la acestia si de a explora oportunitatile noi de dezvoltare. Vei invata, dezvolta, integra si intretine diferite aplicatii web relationand in acelasi timp si cu echipa de marketing si/sau de design pentru a obtine mereu rezultatul cel mai bun.

Care sunt cerintele acestei functii?

 • Cunostinte de baza in OOP;
 • Familiarizat cu tehnologiile Open Source in domeniul dezvoltarii de aplicatii web (PHP, MySQL, CSS3, HTML5, JavaScript, jQuery, Bootstrap etc);
 • Constituie un avantaj experienta pe platformele: Prestashop, WordPress, Moodle;
 • Capacitate de a lucra independent si in echipa;
 • Cunoaste operational limba engleza;
 • Capacitate si dorinta de invatare si perfectionare permanente;
 • Este bine-venita si o experienta in domeniu, insa nu este un criteriu absolut necesar;
 • Pot constitui un avantaj cunoasterea tehnologiilor .NET Microsoft (ASP.NET, C#, ASP.NET MVC);

 

In schimb iti putem oferi:

 • Salariu motivant pe masura performantelor;
 • Posibilitati de evolutie profesionala deosebite reale cu plan de cariera personalizat;
 • Plan de training si pregatire profesionala, acces la programe de training si documentatie de la cele mai importante companii de pe plan mondial;
 • Team-building-uri cu echipa ta de proiect;
 • Posibilitatea de a lucra si a te dezvolta in cadrul unei companii in continua ascensiune, intr-un mediu de lucru profesionist;
 • Suport tehnic si echipa software tanara si competenta.

Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa autonoma si vrei libertate pentru ideile tale profesionale, dar dovedesti flexibilitate considerand si puncte diferite de vedere, atunci este momentul sa aplici acum si sa trimiti CV-ul mai jos sau pe adresa: cariere@quartzmatrix.ro (cu specificatia Web Developer (Inginer Dezvoltare Aplicatii Web).informații comerciale cu potențial interes pentru mine, despre produsele, soluțiile și serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratia privind confidentialitatea datelor. În baza acestui acord voi primi informări și materiale promoționale până la solicitarea mea de dezabonare.