Oportunități de cariere

în mediul business-to-business

Team Leader dezvoltare aplicații .NET Web

Ești pasionat de programare? Ești open-minded și îți place să ții pasul cu tehnologia moderna?

Descrierea postului:

Obiectivul postului este dezvoltarea și coordonarea aplicațiilor de tip web interne și cele pentru clienții companiei. Căutăm un coleg motivat, tolerant, open-minded, dornic să țină pasul cu tehnologia modernă, vesel (dar responsabil), creativ, dispus să pună umărul la crearea/ întreținerea unor proiecte care aduc plus valoare oamenilor care le utilizează.

Una din aplicațiile noi ale companiei, pe care o vei prelua și la care vrei lucra este o aplicație software destinată managementului energetic de performanță și crește eficiența energetică operațională prin monitorizarea precisă a consumurilor realizate, urmărirea încadrării în bugetele de consum alocate și identificarea rapidă a zonelor care prezintă consumuri ridicate. Printre caracteristicile/ funcționalitățile acesteia se numară: vizualizare parametri de timp reali ai contorilor, rapoarte de consumuri energie electrică, parametri de calitate energie, alocare bugete energetice pe zone de consum/ centre de cost, trimitere alarme, previzionate consumuri energetice etc.

O altă aplicație în curs de dezvoltare este destinată managementului activității de mentenață a echipamentelor dintr-o fabrică, companie, clădire de birouri etc. Rolul principal al aplicației este acela de a organiza eficient întreaga activitate de mentenanță și de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activităților și costurilor asociate mentenanței. Printre caracteristicile/ funcționalitățile acesteia se numără: managementul echipamentelor, managementul materialelor, managementul reviziilor/ intervențiilor, rapoarte, alarme etc.

Pe lângă implementarea efectivă a funcționalităților în cadrul proiectelor ai oportunitatea de a relaționa direct cu clienții companiei, de a capta feedback-ul venit de la aceștia și de a explora oportunitățile noi de dezvoltare. Vei coordona echipa de proiect, ai posibilitatea de a conduce un proiect cap-coadă. Experiența ta vastă va contribui sigur pe parcursul proiectelor și totodata ea va fi extinsă de provocările ce apar în noile proiecte, relaționând în același timp și cu echipa de marketing și/ sau de design pentru a obține mereu rezultatul cel mai bun.

Care sunt cerințele acestei funcții?

– Studii superioare

– Cunoștințe de bază în OOP

– Familiarizat cu tehnologiile Microsoft .NET în domeniul dezvoltării de aplicații web (ASP.NET, C#, ASP.NET MVC etc)

– Familiarizat cu bazele de date relaționale, în special MSSQL

– Capacitate de a lucra independent și în echipă

– Cunoaște operațional limba engleză

– Capacitate și dorință de învățare și perfecționare permanente

– Ar fi bine-venită și o experiență în domeniu industrial, însă nu este un criteriu absolut necesar

– Constituie un avantaj cunoașterea tehnologiilor și lucrul cu Cloud-ul, în special Azure;

– Constituie un avantaj cunoașterea tehnologiilor open source pentru dezvoltarea de aplicații web: PHP, MySQL, CSS3, HTML5, JavaScript, jQuery, Bootstrap etc.

În schimb îți putem oferi:

– Salariu motivant pe măsura performanțelor

– Oportunitatea și sprijinul de a te autodepăși

– Libertate de lucru pe proiecte unde poți contribui cu idei sau propune direcții de abordare

– Posibilități de evoluție profesională deosebite, reale, cu plan de carieră personalizat

– Plan de training și pregătire profesională, acces la programe de training și documentație de la cele mai  importante companii de pe plan mondial

– Atmosferă de lucru placută, într-un mediu cu resurse de înalt nivel

– Suport tehnic și echipă software tânără și competență

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă autonomă și vrei libertate pentru ideile tale profesionale dar dovedești flexibilitate considerând și puncte diferite de vedere, atunci este momentul să aplici acum și să trimiți CV-ul.informații comerciale cu potențial interes pentru mine, despre produsele, soluțiile și serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declaratia privind confidentialitatea datelor. În baza acestui acord voi primi informări și materiale promoționale până la solicitarea mea de dezabonare.