SWARCO VICAS | Implementare sistem KMR pentru managementul mentenanței

Managementul mentenanței poate juca un rol important în gradul de competitivitate al unei organizații, mai ales prin implementarea unui CMMS, care facilitează managementul mentenanței activelor și lucrărilor corespunzătoare acestora.

Swarco Vicas este o companie românească specializată în producția și vânzarea întregului spectru de sisteme de marcaj rutier, precum și sisteme de protecție anticorozivă, fiind un jucător important pe piața românească și est-europeană. 

Investind constant în tehnologie, compania a optat pentru implementarea softului CMMS KMR pentru a eficientiza procesul de mentenanță.

Recomandare

În urma implementării sistemului KMR pentru managementul mentenanței în cadrul societății noastre s-au obținut mai multe avantaje, din care amintesc mai jos:

Posibilitatea de a raporta și a gestiona activitatea de mentenanță în timp real este foarte utilă pentru rețeaua noastră de unități de producție pentru soluții de tehnologie rutieră, iar sistemul pentru managementul mentenanței KMR (Keep the Machine Running) este excelent pentru gestionarea intervențiilor, urmărirea activelor și programarea mentenanțelor.

Principalul plus al aplicației îl reprezintă capacitatea de a clasifica comenzile de lucru, funcționalitate care ne-a permis să identificăm problemele majore și să livrăm soluții rapide și eficiente. Totodată, prin modulul de tichete am înregistrat toate defecțiunile sesizate la nivel de utilaj, iar prin modulul de raportare am putut să analizăm performanțele echipelor de intervenții, gradul de încărcare, posibilitatea de a analiza toate reparațiile care au avut loc și cheltuielile aferente.

Pentru nevoile companiei SWARCO VICAS, sistemul KMR s-a dovedit cel mai potrivit. Îl recomandăm cu încredere celor care vor să planifice, să monitorizeze și să implementeze activitățile de mentenanță într-un mod organizat.

Biroul Reparații Investiții – Ing. Ștefan Leca

referinta swarco kmr

4 companii noi utilizează din această toamnă sistemul KMR pentru managementul activităților de mentenanță

Vorbim de companii lider în domenii cu activități complet diferite care au acum în comun softul de mentenanță KMR:

AVIVA –  printre cei mai importanți producători de mobilă din România cu acționariat israelian și englez, se mândrește cu peste 1500 de angajați.

CASA NOASTRĂ – se ocupă cu producția și comercializarea produselor de tâmplărie termoizolantă (ferestre și uși din PVC și geam termoizolant), fiind unul dintre cei mai importanți producători locali din România pe această piață și unul dintre cei mai mari zece exportatori cu capital românesc.

DELTA ENGINEERING AUTOMATION – unul dintre principalii lideri în furnizarea de soluții automatizate în industria maselor plastice. Compania face parte din grupul de firme DELTA ENGINEERING.  În prezent, firma proiectează și produce peste 60 de echipamente, dintre cele mai diverse: utilaje pentru testarea etanșeității, utilaje pentru controlul calității, utilaje pentru ambalarea în paleți, cuptoare-tunel de strângere, utilaj pentru detectarea metalelor etc.

SOEHNER – fabrica din România activează pentru industria automotive prin dezvoltarea și producerea de componente de înaltă precizie din metal și material plastic.

Quartz Matrix continuă dezvoltarea pentru a se adapta rapid noului context și a asigura fiecărui client un proces de instalare rapid și personalizat. KMR (Keep the Machine Running) permite gestionarea mentenanței complet digital și accesarea datelor în timp real. Pentru a afla mai multe despre KMR accesați: https://www.mykmr.ro/