Quartz Matrix a realizat un proiect de relocare cameră tehnică pentru Medicover Iași – studiu de caz

De curând, echipa de implementare Quartz Matrix a finalizat un proiect de relocare cameră tehnică (infrastructură IT, lucrări civile, cablare structurată, instalații electrice, control acces) într-un nou spațiu de lucru pentru Medicover Iași.

Medicover este o companie privată de îngrijire medicală și de diagnostic, cu experiență internațională, și unul dintre furnizorii de servicii medicale private care îmbunătățește în permanență infrastructura mediului de lucru, oferind angajaților condițiile cele mai potrivite pentru a asigura servicii medicale la standarde înalte. Compania deține o rețea de 37 de clinici în România și are peste 200 de clinici partenere și două spitale.

Cum mediul de business este în continuă schimbare, menținerea dinamicii și adaptarea modului de lucru reprezintă puncte care suferă frecvent modificări în cadrul companiei. Astfel, Medicover a avut nevoie de modificarea spațiului de lucru și relocarea camerei tehnice într-o altă locație proprie din Iași. Această modificare a reprezentat o decizie de mare însemnătate pentru un business cu o dinamică intensă.

Pentru a răspunde nevoilor clientului, Quartz Matrix și-a asumat ca mutarea efectivă a echipamentelor și trecerea pe noul model de infrastructură să nu genereze un impact financiar major la nivelul companiei și să nu afecteze procesele de lucru ale acesteia.

„Am apreciat modul în care echipa Quartz Matrix a lucrat în cadrul acestui proiect important pentru noi – relocarea serverului și instalațiilor IT, de telefonie și aer condiționat. Echipa a dat dovadă de seriozitate și promptitudine, comportându-se pe tot parcursul lucrărilor ca adevărați profesioniști.”Gabriela TURCU, Medical Center Manager MEDICOVER Iași

Aflați mai multe detalii despre cerințele Medicover, soluția propusă de Quartz Matrix și beneficiile aduse din studiul de caz al acestei lucrări.

ondetect-quartz-matrix