Gradul de satisfacție al clienților Quartz Matrix de audit energetic industrial 2019

Nota ANRE Audit Energetic

Echipa Senys a realizat pe parcursul anului trecut audituri energetice industriale la un nivel de excepție, apreciate de clienții care au beneficiat de pe urma acestora.

În 2019, media aritmetică obținută în urma răspunsurilor clienților la chestionarul reglementat ANRE pentru aflarea gradului de satisfacție pentru auditurile energetice industriale realizate de Quartz Matrix a fost 9,51.

Clienți Senys – Departamentul de eficiență energetică în industrie

13 ani Experiență               300+ Audituri Realizate

harta audit energetic referinte senys

Asigurăm livrarea unui audit energetic industrial de calitate

  • Auditul livrat se bazează pe date operaționale actualizate, măsurate și trasabile privind consumul de energie.
  • Oferim o revizuire detaliată a profilului de consum de energie pentru operațiuni și instalații industriale.
  • Auditul energetic industrial permite crearea unei imagini fiabile a performanței energetice globale. Totodată, pot fi identificata într-un mod fiabil oportunități semnificative de îmbunătățire.
  • Prezentăm calcule privind consumul de energie, economiile potențiale de energie și indicatorii de performanță energetică. Astfel, reies clar costurile aferente măsurilor de eficiență energetică propuse.
  • Măsurătorile sunt realizate cu echipamente de înaltă performanţă (clasa A de măsură) care oferă informaţii corecte cu rol de identificare, localizare și prevenire a problemelor din instalaţiile energetice.

Echipa de eficiență energetică Quartz Matrix nu se rezumă doar la serviciile de audit energetic, ci furnizează și sisteme, aplicații și servicii complete cu focus pe eficiență energetică de tip Industrial Internet of Things (IIoT) și Industry 4.0.