Quartz Matrix este partener Promethean în România

Prometheanlider mondial în display-uri touchscreen pentru educație digitală, cu prezență globală în peste 80 de țări, este acum prezent și în România, Quartz Matrix fiind partener începând cu luna martie 2019.

Display-urile touchscreen Promethean ActivPanel sunt recunoscute și premiate la nivel mondial pentru fiabilitate și acuratețe în utilizare. Totodată, acestea oferă, dincolo de capabilitățile hardware și software, o experiență similară scrisului de mână. Deși întreaga gamă de produse Promethean este dedicată educației digitale și învățământului interactiv (având software integrat pentru educație ActivInspire și ClassFlow), modelele ActivPanel Promethean pot fi utilizate cu succes și în mediul business (corporate) în săli de ședințe sau conferințe.

Printre beneficiile și funcționalitățile pe care display-urile Promethean le oferă utilizatorilor se numără:

  • Cu un modul upgradabil Android, display-urile ActivPanel oferă o experiență interactivă. Această este similară lucrului pe tablete. Puteți accesa și downloada aplicații sau  conecta smartphone-uri, tablete și laptopuri pentru a distribui conținut.
  • Tehnologia InGlass oferă acuratețe în scriere și utilizare, fără decalaje și întârzieri, cu acțiuni instantanee.
  • Modulul Android permite actualizare și upgrade și oferă astfel posibilitatea de a avea mereu un produs de ultimă generație.
  • Display-urile touchscreen pot fi folosite ca table interactive.
  • Aflați mai multe informații despre display-urile touchscreen Promethean.