Quartz Matrix devine Nakivo Gold Partner

Seria parteneriatelor GOLD continuă pentru Quartz Matrix, iar începând din 13 iunie în această categorie cuprindem în portofoliu și parteneriatul cu NAKIVO. Astfel, am devenit Nakivo Gold Partner în RomâniaNAKIVO, Inc. este o companie privată fondată în 2012 care dezvoltă soluții rapide, fiabile și accesibile pentru protecția datelor în medii virtuale.

Quartz Matrix - Nakivo Gold Partner în România

De ce este important că am devenit Nakivo Gold Partner

Indiferent de natura si dimensiunile business-ului, toate companiile trebuie să-și protejeze datele. Peste 10.000 de companii utilizează NAKIVO Backup & Replication pentru a-și proteja și recupera datele mai eficient. Peste 180 de furnizori de servicii de găzduire, administrare și cloud folosesc software-ul NAKIVO pentru a livra VM BaaS (Backup-as-a-Service) / DRaaS (Disaster Recovery as a Service) pentru clienții lor. NAKIVO are o prezență globală, cu peste 4.000 de parteneri în 140 de țări din întreaga lume.

Peste 3000 de furnizori de soluții software din 140 de țări din America, Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific au aderat la programul de parteneriat NAKIVO. Ne bucurăm să ne aflăm printre ei. Astfel, putem oferi clienților SMB și Enterprise produse de protecție a datelor NAKIVO. Compania a dezvoltat, de asemenea, o prezență globală, semnând acorduri de distribuție cu principalii distribuitori de software din întreaga lume. Dintre aceștia, cei mai importanți sunt Lifeboat Distribution (Statele Unite), Arrow ECS (EMEA), Ulink Technology (Taiwan) și MPA (Australia).

Avantaje obținute ca Nakivo Gold Partner

NAKIVO este una dintre companiile cu cea mai mare creștere în zona virtualizării și a software-urilor de backup în cloud din industrie. Programul de soluții de parteneriat din care facem parte ne dă posibilitatea de a vă oferi prețuri competitive. De asemenea, avem suport din partea producătorului pentru ca dumneavoastră să vă puteți dezvolta afacerea.

Produsele de Backup & Replication realizate de NAKIVO sunt special concepute pentru a economisi timp și bani. De asemenea, au rolul de a reduce cheltuielile de gestiune, de a îmbunătăți gradul de protecție a datelor și de a le recupera rapid. „În evaluarea noastră, NAKIVO Backup & Replication a ieșit pe primul loc cu cea mai mare performanță de backup VM, oferind în același timp o interfață de utilizator intuitivă – și toate acestea la un preț global mai mic”, afirmă Tom Arentsen, directorul IT de la Host Ventura Group, unul dintre clienții Nakivo din Bulgaria.

Parteneriatul Gold cu Nakivo ne reconfirmă profesionalismul și responsabilitatea cu care tratăm fiecare proiect în Quartz Matrix. Pentru informații suplimentare și oferte pentru soluțiile Nakivo, puteți folosi formularul nostru de contact.