Quartz Matrix lanseaza website-ul dedicat aplicatiilor software dezvoltate de propriul departament, www.iqmart.ro

Prin intermediul www.iqmart.ro compania Quartz Matrix ofera un portofoliu solid de aplicatii software concepute si dezvoltate pe baza cerintelor companiilor romanesti si resurse competente pentru dezvoltarea de aplicatii la cerere.
Departamentul de Proiectare si Dezvoltare Software al companiei Quartz Matrix dezvolta de peste 15 ani aplicatii software integrate, destinate rezolvarii nevoilor concrete cu care se confrunta companiile si institutiile din Romania.

Orientat initial catre dezvoltarea aplicatiilor asociate produselor proprii (Prolang®, DigiTrafic®, Enet®) sau a celor cu destinatie interna (site-uri web, aplicatie bugete), departamentul si-a extins portofoliul de solutii si de clienti acoperind acum un set amplu de solutii software, dezvoltate pe baza analizei cerintelor beneficiarilor.
De-a lungul timpului, experienta si realizarile departamentului au crescut progresiv, astfel incat astazi sunt disponibile aplicatii de productivitate pentru un numar mare de domenii de activitate, precum industrie (Enet®, AirOptek®, ViMo®, PGM®, LogiMan®, DigiCheck®), office (OpenDMS, Ikoba®), administratie publica (portal web, Ikoba®, OpenDMS), logistica (Ikoba®, LogiMan®), invatamant (NextClass, ProLang®, Vyse®) sau comert/retail (DigiTrafic®, DiAgent®, OpenMart).

Aplicatii software personalizate si suport tehnic specializat

Aplicatiile software dezvoltate de Quartz Matrix au la baza un puternic grad de personalizare astfel incat functionalitatile acestora sa raspunda optim cerintelor specifice fiecarui client in parte. In acest fel organizatiile pot utiliza aplicatii software adaptate la necesitatile concrete ale activitatii lor si pot astfel sa reduca costurile operationale, sa cresca productivitatea, performanta si siguranta afacerii.
De asemenea, competentele si capabilitatile Departamentului de Proiectare si Dezvoltare Software al Quartz Matrix raspund cu succes oricarei solicitari de dezvoltare software la comanda. Echipa noastra va prelua toate informatiile necesare, se va consulta cu responsabilii din compania ta privind modul de lucru, va dezvolta aplicatia si va instrui angajatii pentru a o utiliza.

Asiguram suportul tehnic, precum si training specializat pentru utilizarea aplicatiilor dezvoltate pentru ca folosirea acestora sa nu fie in nici un moment limitata si sa serveasca in permanenta scopului propus. Serviciile pot include administrarea aplicatiei, customizari ale acesteia sau training de utilizare complex.
Accesati www.iqmart.ro si alegeti aplicatia care vi se potriveste in functie de domeniul dumneavoastra de activitate!

www.iqmart.ro

  • aplicatii software
  • dezvoltarea de aplicatii la cerere
  • suport tehnic
  • training specializat