Quartz Matrix este partener BriefCam

Cum numărul de camere de supraveghere se preconizează a crește până la 1 miliard până în 2022, cantitatea de informație video devine copleșitoare. Din acest motiv, video analiza reprezintă viitorul supravegherii video. Pentru că dorim întotdeauna să vă oferim cele mai noi soluții tehnologice și să venim cu soluții adaptate la cerințele mediului actual, adăugăm un nou partener în portofoliul de securitate electronică: BriefCam.

Soluțiile de video analiză propuse de BriefCam au fost dezvoltate de un renumit cercetător în viziune computerizată, iar VIDEO SYNOPSIS® – tehnologie patentată și premiată – rezumă ore de înregistrări într-un highlight video, pentru a extrage potențialul maxim din videoclipuri pentru siguranță, securitate și productivitate.

Soluțiile software BriefCam utilizează AI și deep learning pentru a analiza în detaliu secvențele video înregistrate de camerele de supraveghere, cu scopul de a identifica rapid anumite aspecte vizate. BriefCam crește eficiența operațională pentru ca oamenii, companiile și comunitățile să beneficieze de valoarea imaginilor înregistrate, prin intermediul platformei inovatoare și inteligente de analiză video, concepută pentru flexibilitate și scalabilitate, cu funcții precise, performante și experiență de utilizare unică.

briefcam

BriefCam este integrat cu majoritatea sistemelor globale de management video și lucrează îndeaproape cu partenerii săi VMS. Prin integrarea BriefCam cu un VMS, clienții își pot transforma imediat sistemele de supraveghere video în surse de informații veritabile: procesare video la cerere, cât și în timp real, revizuire și căutarea rapidă, informații analitice cantitative și alerte în timp real.

Dacă aveți o rețea de camere de supraveghere, vă putem ajuta să valorificați importanța înregistrărilor video, generare de alarme conform unor scenarii pre programate în timp real, fără a mai fi necesară monitorizarea de către personal speficic a sutelor de camere și generarea de statistici relevante. Quartz Matrix este BriefCam Tier 2 Technical Partner și deține pregătirea și resursele necesare pentru a implementa software-urile de video analiză BriefCam.

briefcam