Quartz Matrix este membru Smart Health Cluster

Suntem încântați să vă anunțăm că din luna septembrie Quartz Matrix a devenit membu asociat al clusterului Smart Health. Ne-am unit forțele pentru că împărtășim aceleași obiective și împreună vom aduce mai multă plus valoare proiectelor pe care le vom implementa.

Scopul Asociației Smart Health este acela de a asigura elaborarea și promovarea de proiecte de cercetare în zona de intersecție dinte industria IT și cea medicală. Ei promovează activ utilizarea tehnologiei moderne (ITC & Software) la scară largă, în medicină.

Citiți mai multe despre obiectivele și proiectele Smart Health Cluster aici.

Necesitatea cercetării și dezvoltării de soluții IT pentru domeniul medical a devenit obligatorie în condițiile în care procesele din instituțiile de sănătate trebuie eficientizate pentru a răspunde mai rapid la nevoile pacienților. După cum știți deja, echipa Quartz Matrix a dezvoltat și implementat recent două sisteme dedicate spitalelor, un sistem BMS pentru monitorizarea încadrării în parametrii optimi de funcționare a unui spațiu de acest tip și un sistem de monitorizare trasabilitate și control sterilizare care urmărește întreg procesul pe fiecare fază a sterilizării.