Quartz Matrix este Cisco Best Prestige Partner 2016

Suntem încântați de noul premiu primit în cadrul evenimentului Cisco Select Summit 2016 și anume: Best Prestige Partner 2016. Acest premiu reprezintă pentru compania Quartz Matrix confirmarea expertizei și competențelor noastre în construirea și integrarea de soluții cu tehnologii Cisco, precum și consolidarea certificării de Select Partner.

Best Prestige Partner 2016 – premiul clienților noștri
Dincolo de competențele noastre puse în practică cu succes, la baza premiului stau clienții care au investit în noi încredere și ne-au ales drept coechipieri în identificarea, arhitectura și integrarea tehnologiilor Cisco în cadrul companiilor: Holzindustrie Schweighofer, XEROX Business Services, Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” Iași, Delphi Diesel Systems, GFK România, Electroalfa International. Ei ne-au adus acest premiu și pentru asta le mulțumim!

Tehnologiile Cisco – parte din portofoliul diviziei NORTICS, Quartz Matrix
Prin divizia NORTICS proiectăm, implementăm, configurăm și administrăm pentru clienții noștri infrastructuri Cisco puternice de colaborare, enterprise networking (switching, routing, wireless), data centere și de data security care susțin evoluția afacerii și asigură funcționalitatea proceselor din companie în parametri optimi.