Echipa Quartz Matrix a fost prezentă la AMFE Partner Days ca unic partener al producătorului de soluții de stingere automată JOB Group în România

În perioada 16-17 aprilie, reprezentanți ai echipei Quartz Matrix au participat la prima ediție AMFE Partner Days. Evenimentul a fost organizat de compania JOB Group, producător german de soluții de stingere automată a focului. Au luat parte la workshop partenerii din mai multe țări. Printre acestea, s-au numărat Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie, Franța, Letonia, Israel, Bosnia-Herțegovina și, bineînțeles, România.

amfe-partner-days

Compania germană JOB Group a fost fondată în 1971 pentru a dezvolta, fabrica și distribui sisteme de securitate la foc. Începând cu jumătatea anului 2018, Quartz Matrix a devenit partenerul exclusiv al soluțiilor produse de JOB Group pentru România. Am regăsit în cadrul partenerului JOB aceeași viziune orientată către inovație pe care o împărtășește și compania noastră. Simplitatea în utilizarea sistemelor produse și siguranța pentru persoane și proprietăți în caz de incendiu sunt, de asemenea, elemente pe care proiectanții, inginerii și tehnicienii noștri le au permanent în vedere.

Astfel, echipa noastră a descoperit pe parcursul celor două zile petrecute la fabrica din Ahrensburg modalitățile prin care sunt concepute și îmbunătățite soluțiile de top marca JOB. Accentul s-a pus pe soluția AMFE (Automatic Miniature Fire Extinguisher). Acesta reprezintă un mini-stingător automat extrem de eficient pentru mediul industrial și pentru segmenul office. A fost creat pentru protecția instalațiilor electrice de orice tip în caz de incendiu. Focul este detectat rapid și stins imediat chiar din interiorul dispozitivului electric, împiedicând astfel răspândirea unui incendiu.

Avantaje AMFE

Avantajele sistemelor de stingere automată AMFE sunt cât se poate de clare: foarte ușor de instalat și utilizat, nu au nevoie de mentenanță, sunt scalabile, nu utilizează apa (elimină astfel riscul compromiterii echipamentelor), utilizează agenți de stingere precum CO2 sau gaz inert (3M NOVEC), declanșare mecanică automată (nu este nevoie de alimentare electrică) și, probabil cel mai important, zero rată de eșec de la lansarea soluției în 2012.

În magazinul nostru online Qmart.ro se regăsesc diverse modele de sisteme de stingere incendiu pentru instalații electrice AMFE. Pe lângă acestea, putem oferi și alte soluții din portofoliul JOB Group.