Quartz Matrix a realizat un proiect de relocare infrastructură și networking la IMA Componentes Iași

Echipa Quartz Matrix a finalizat un proiect de relocare infrastructură și networking (relocarea serverelor, echipamentelor de networking și UPS-urilor) într-un sediu nou pentru IMA Componentes Iași.

Provocarea clientului: în urma necesității de schimbare a locației sediului, compania avea nevoie de un plan solid pentru tranziție, mai ales că această mutare afecta în mod direct desfășurarea activității de lucru. Totodată, era important ca întreruperea activității de lucru să fie cât mai redusă și riscurile să fie minimizate.

Soluția propusă: pentru a răspunde nevoilor clientului, Quartz Matrix și-a asumat ca mutarea efectivă a echipamentelor, testarea și punerea în funcțiune a serverelor și echipamentelor de networking să se desfășoare pe parcursul unei zile de lucru. Mai mult, echipa de implementare a asigurat clientul de desfășurarea activității fără incidente, urmând un protocol eficient pentru migrarea echipamentelor.

„Dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul professional în care Quartz Matrix a coordonat mutarea serverelor și echipamentelor de networking, oferind servicii de o înaltă calitate și diversitate. Recomandăm compania atât pentru raportul calitate/preț, dar mai ales pentru experiența echipei de specialiști care a dus la îndeplinire proiectul cu ușurință și fără incidente.” – Daniel HARCU, Project Manager, IMA Componentes

Obiectivele proiectului au fost îndeplinite, compania a redus timpul de downtime și a beneficiat de soluții de relocare personalizate.

Citiți mai multe despre cerințele clientului, soluția propusă de Quartz Matrix și modul de implementare