Quartz Matrix a obținut certificatul AGFR

În iulie 2020, Asociația Generală a Frigotehniștilor din România a emis certificatul prin care Quartz Matrix primește calitatea de societate utilizatoare de echipamente de instalare, reparare/ întreținere/ service și scoatere din funcțiune la unitățile de refrigerare ale camioanelor și remorcilor frigorifice, la echipamentele staționare de refrigerare, de climatizare și pompele de căldură care conțin gaze fluourate cu efect de seră. Aceste servicii se referă la domeniul instalațiilor frigorifice staționare și mobile, care funcționează cu agenți frigorifici care contribuie la încălzirea globală prin efectul de seră pe care îl produc.

Aceste servicii sunt subiectul unor regulamente și directive europene și nu se pot presta decât de agenți certificați AGFR. În acest sens, Quartz Matrix a primit certificarea pentru 2 utilizatori de categoria I, angajați ca personal utilizator cu certificate pentru efectuarea acestor activități: Responsabil Tehnic cu Execuția – Ing. Mihai Negru și personal operator – George Holostencu.

Quartz Matrix investește permanent în dezvoltarea continuă a echipei pentru a le oferi clienților o arie cât mai largă de servicii de calitate în diverse domenii de interes. Obținerea acestui certificat vine ca o dovadă a implicării noastre în consolidarea unor valori după care ne conducem activitatea în fiecare zi. Clienții noștri își diversifică afacerile în permanență și ne lansează noi provocări. Lărgirea spectrului de servicii are scopul de a oferi clienților noștri soluții adecvate nevoilor lor.

Pentru servicii de tehnica frigului, cum ar fi instalare, întreținere sau service, verificare în vederea detectării scurgerilor a aplicațiilor care conțin ≥3kg de gaze fluorurate (≥6kg dacă sunt închise ermetic şi etichetate ca atare) sau recuperarea gazelor fluourate, ne puteți contacta la office@quartzmatrix.ro.