Qmart.ro, magazin online B2B aprovizionat cu produse și servicii pentru industrie și business

Cea mai mare platformă online B2B – www.qmart.ro – este site-ul e-commerce al companiei noastre și pune la dispoziția companiilor și instituțiilor servicii de proiectare, implementare, service și mentenanță garantate prin experiența, autorizările și certificările premium ale angajaților noștri, precum și produse inovative, înzestrate cu tehnologii inteligente și de actualitate.

Produsele și serviciile din magazin sunt împărțite în următoarele categorii: securitate electronică, securitate la foc, echipamente audio-video, învățământ interactiv, monitorizare energie și mediu, eficiență energetică, automatizări și aplicații industriale, inventariere stocuri și mijloace fixe, networking, accesorii pentru birou, produse software, soluții de securitate date, produse hardware și echipamente copy și print, servicii de proiectare, punere în funcțiune, servicii IT&C, mentenanță și reparații.

Atât serviciile, cât și produsele pe care le punem la dispoziție sunt dedicate atât mediului industrial, cât și celui business. Iată domeniile cărora ne adresăm: industriei energetice, industriei prelucrătoare, învățământului superior, învățământului preuniversitar, zonei office, retail și distribuției, comerțului, domeniului construcțiilor, administrației, domeniului medical, al apărării și ordinii publice, precum și pentru aeroporturi.

În magazin se regăsesc produse din gamele business și industriale ale producătorilor, cu descriere tehnică. Astfel, achiziția clienților se face într-un mod documentat. De asemenea, inginerii și specialiștii companiei Quartz Matrix vă stau la dispoziție pentru a vă oferi consultanță. Selectarea produselor sau serviciilor care răspund nevoilor dumneavoastră de business va fi una potrivită.

Platforma este actualizată în fiecare zi cu ultimele tehnologii. Printre acestea, se numără: camere de supraveghere și sisteme pentru securitate electronică, display-uri touchscreen interactive, sisteme și dispozitive pentru securitate la foc. Totodată, există și echipamente pentru rețeaua IT și pentru securitatea datelor, servicii pentru backup-ul datelor, soluții de scenotehnică pentru locații în care se organizează evenimente. În ofertă se regăsesc și produse pentru învățământ interactiv și educație digitală.

Parteneri de renume și beneficii pentru clienți

Portofoliul a fost actualizat cu produsele producătorilor consacrați de tehnologie. Quartz Matrix are parteneriate importante cu: JOB Group, Promethean, Hikvision, Primo Toys, Check Point și Kontron. Veți regăsi în magazin și producători consacrați precum HP, Microsoft, IBM, Lenovo, APC Schneider Electric, Arecont Vision, Axiomtek și Axis Communications. Produse la prețuri speciale se găsesc și de la Bachmann, Bitdefender, Canovate, Cisco, Corel, Dell, Epson, Logitech, Pramac, Toshiba, Turning Technologies, UTC Fire & Security, VMware, VEEAM, Adobe și Autodesk.

Intrați pe www.qmart.ro, creați-vă cont și primiți 1% reducere la toate comenzile dumneavoastră. Comenzile pot fi plasate și de către persoane juridice. Știm că produsele B2B au nevoie personalizare și configurare. De aceea, am introdus pentru clienții noștri posibilitatea de a da share coșului de cumpărături. Astfel, puteți trimite colegilor dumneavoastră care vă ajută în procesul de decizie conținutul coșului de cumpărături. Aceștia vor primi un link pe rețelele de socializare sau pe e-mail.

Taxa de transport este unică, indiferent de valoarea sau cantitatea produsului. Livrarea se face oriunde pe teritoriul României. Clienții noștri beneficiază de prețuri speciale, promoții lunare la produsele preferate și transport gratuit pentru comenzi ulterioare.