Promethean ActivPanel Nickel și Titanium, cele mai noi game de display-uri interactive

Promethean, împreună cu Quartz Matrix, partener autorizat în România, anunță lansarea noilor game de display-uri interactive 4KActivPanel Nickel și Titanium.

Gamele Promethean ActivPanel Nickel și Titanium dispun de cele mai noi tehnologii în materie de interactivitate. Dimensiunile display-urilor interactive sunt cuprinse între 65” și 86”. Acestea oferă cadrelor didactice o experiență de utilizare unică în beneficiul susținerii de lecții interactive fără întreruperi. Aveți acum acces la tehnologia dezvoltată de Promethean și în România. Producătorul este prezent în peste 80 de țări și lider mondial în display-uri touchscreen pentru educație digitală, recunoscute și premiate pentru fiabilitatea și acuratețea pe care o oferă în utilizare.

Ce aduc nou display-urile ActivPanel Nickel și Titanium

Meniu accesibil și ușor de utilizat

Noul meniu unificat include toate instrumentele cel mai frecvent utilizate. Meniul poate fi accesat oricând în timpul prezentării. Astfel, permite profesorilor să navigheze fără probleme între conținut și resurse fără a perturba lecția. Meniul oferă profesorilor acces rapid la toate aplicațiile, instrumentele și fișierele. În acest fel, este oferită cea mai intuitivă experiență de navigare Promethean de până acum.

Instrumente noi pentru funcția de tablă interactivă

Includ aplicații necesare la clasă și o varietate de instrumente didactice. Toate sunt disponibile la atingerea unui buton. Desenați, evidențiați și adnotați conținutul din orice sursă. Adăugați mai multă interactivitate cu aplicații precum Spinner sau cronometru.

Păstrează experiența scrisului de mână

Tehnologia de scriere Vellum™ Promethean oferă cea mai naturală experiență de scriere. Este similară scrisului pe tablele școlare clasice, fără întreruperi și decalaje.

Software pentru lecții interactive inclus

Softurile educaționale premiate Promethean ActivInspire și ClassFlow (în cloud) sunt furnizate împreună cu display-urile interactive. Ele oferă cadrelor didactice posibilități infinite și resurse educaționale pentru realizarea și susținerea de lecții interactive.

Aflați mai multe despre display-urile interactive Promethean ActivPanel Nickel și Titanium

Quartz Matrix – partener pentru educație digitală

Avem experiența proiectelor educaționale complexe și suntem partenerul de încredere a peste 1000 de instituții de învățământ din România. Ne implicăm activ în progresul mediului educațional românesc și facilităm accesul profesorilor și elevilor la tehnologie modernă pentru predare, învățare și evaluare. Specialiștii Quartz Matrix în produse educaționale oferă consultanța și suportul necesare în dezvoltarea și implementarea proiectelor de dotare a unităților școlare cu tehnologie modernă pentru un învățământ interactiv: laboratoare digitale pentru învățarea limbilor străine, display-uri touchscreen interactive, table interactive, softuri educaționale, videoproiectoare etc.

Investim în dezvoltarea de echipamente și soluții moderne care să crească atractivitatea și interactivitatea în crearea de conținut digital și în desfășurarea lecțiilor. Prin departamentul propriu de cercetare-dezvoltare, am realizat primul laborator fonetic digital fabricat în România pentru învățarea limbilor străine – ProLang, pentru care am primit la momentul respectiv distincția Marca de Aur la evenimentul Fabricat în România 2002. Laboratorul digital pentru limbi străine ProLang a evoluat către o nouă versiune care a obținut Premiul de Excelență CNIV 2017 pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare.

Contactați-ne pentru proiectele dumneavoastră de educație digitală:

E-mail: office@quartzmatrix.ro

Fix: +(40)232-217.248

Fax: +(40)232-217.262

Mobil: +(40)726-767.890