Premiul de excelență CNIV 2017 pentru ProLang – Laboratorul digital pentru limbi străine

Compania noastră a primit Premiul de excelență CNIV 2017 pentru Laboratorul digital pentru limbi străine ProLang. Premiile de excelență se acordă pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare. Mulțumim pentru premiu, suntem onorați!

Noul ProLang la Conferința Națională de Învățământ Virtual

Pe 28 octombrie 2017 am participat la Conferința Națională de Învățământ Virtual (CNIV). Aflată la a XV-a ediție, CNIV este o manifestare științifică ce promovează tehnologii și metodologii inovative în educație, în cercetare și în perfecționarea continuă, în mediul preuniversitar și universitar. Conferința promovează implementarea ideilor moderne în educație, formarea continuă a profesorilor, încurajează și promovează lucrul la proiecte, activitățile colaborative, metodele și experimentele științifice, gândirea creativă și intuiția, argumentația și demonstrația.

CNIV ne-a oferit oportunitatea de a prezenta noul laborator digital pentru limbi străine – ProLang în randul profesorilor care au aplecare către învățământul virtual și către utilizarea resurselor pentru educație digitală (platforme e-learningsoftware educaționaltable interactive).

Noua versiune ProLang a fost foarte bine primită în rândul profesorilor prezenți la CNIV și vă invităm să accesați site-ul www.prolang.ro și să descoperiți noile funcționalități ale laboratorului pentru limbi străine, produs educațional 100% românesc dezvoltat de Quartz Matrix pentru profesorii de limbi străine, pentru elevi și pentru creșterea eficienței procesului de învățare a limbilor străine.